Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vondráčková prezradila, ako ju obabral Vojnar! TOTO robil, keď ju balil, už je s tým ale koniec!
Zdielať na
Hudba

Vondráčková prezradila, ako ju obabral Vojnar! TOTO robil, keď ju balil, už je s tým ale koniec!

Archívna reportáž

Vo vzťahu Lucie Vondráčkovej (41) a Petra Vojnara (45) je veľa otáznikov, ale je isté, že ako dvojica spolu vystupovali v obľúbenom televíznom programe. Každý z nich má nejaké silné a slabšie stránky, a preto sa vedeli dohodnúť, kde kto v čom bude z nich v tíme zastupovať. Lucie prezradila, že jej slabou stránkou je kreslenie, a tak sa tejto úlohy musel zhostiť Peter. Ale prezradila tiež, čo má naozaj najradšej a či sa v tom zhodne s partnerom.

Zvedavým otázkam o partnerovi Petrovi Vojnarovi sa Lucie Vondráčková rada vyhýba, ale nedávno predsa len na nejaké o ich spoločnom účinkovaní v populárnom programe odpovedala. Tam ich pozvali ako dvojicu do tímu. Speváčka prezradila, že jej sa do toho veľmi nechcelo, ale dala sa predsa len nakoniec nahovoriť od partnera, ktorý s tým problém nemal. Ani jeden sa ale nechcel veľmi strápniť, a tak sa dohodli, kto bude kedy zastupovať ich dvojicu.

​Lucie sa otvorene priznala, kde má slabú stránku. "Najviac som sa bála kreslenia, ale Petr to vzal na seba,"  zasmiala sa speváčka v rozhovore pre Super.cz. "Bol som nominovaný na to, že ak niekto zo seba urobí debila, budem to ja," prehodil zas k tomu poznámku svojim typickým humorom Petr Vojnar. Speváčka má zas silné stránky v oblasti literatúry a zapáčila sa jej aj hra so škatuľou a bombou, čoho sa iní naopak obávajú najviac. O svojich výkonoch nemal moderátor práve najlepšiu mienku. "Moje myslenie je trochu pomalšie, takže mi chvíľu trvá, kým si uvedomím, čo sa odo mňa žiada. Bol som rád, že som v tíme s mladšími a šikovnejšími ľuďmi, ktorí mi vynahradili môj "veľký" prehľad," priznal ironicky so smiechom. 

Vypočujte si Luciinu novú pieseň s názvom hviezdy, kde hosťoval aj Marián Čekovský:

Aj keď si všeobecne zrejme rozumejú, každý z nich je iný typ osobnosti. Lucie je skôr uzavretá a nemusí veľkú publicitu. Vojnar je naopak typický extrovert, ale berie ohľad na jej pocity.  Mne to neprekáža, otázka je, čo Lucka, pretože vo všeobecnosti nechodí rada do televízie," vysvetľoval moderátor. "Keď vidím na Petrovi, že by tam rád šiel, tak mu poviem: Poďme. Ja ale radšej chodím trebárs do lesa. Na druhej strane som rada, že ma občas presvedčí a vytiahne ma, pretože inak nikam veľmi nechodím," zverila sa Vondráčková. Je vidieť, že ich povahy sa navzájom dopĺňajú.

Lucie s užívala tohtoročné Vianoce s rodinou a svojimi dvoma synmi:

Keď Vojnar Luciu balil, chcel jej byť po vôli v rámci jej predstáv, najmä čo sa týka jej obľuby prechádzok v prírode. "Keď sa mi dvoril, tak sme v lese boli stále, ale potom to skončil," prezradila speváčka ako si ju spočiatku partner získaval, ale aj to, že už nič také nerobí. Ale nemá problém cítiť sa dobre aj v inom prostredí. "Sme spolu radi kdekoľvek. Mne sa napríklad páčilo aj to, že Peťo so mnou išiel do Bratislavy vlakom, pretože cesty vlakom ma tiež veľmi bavia," uviedla speváčka aj ďalší príklad, kde sa prispôsoboval moderátor jej záľube. V talk show Jana Krausa tesne pred Vianoce ale Vojnara nezmienila ani náznakom, aj keď sa o to moderátor snažil. Vraj na lásku a romantické vzťahy ona už nie je.   

Súvisiace články

Najčítanejšie