Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Gottova dcéra motá hlavy fanúšikom! Charlotte Ella (15) zverejnila TIETO tri fotky a ľudia sú nadšení!
Zdielať na
Hudba

Gottova dcéra motá hlavy fanúšikom! Charlotte Ella (15) zverejnila TIETO tri fotky a ľudia sú nadšení!

Archívna reportáž

V poradí tretia Gottova dcéra, Charlotte Ella (15), je už veľká slečna, čo je sem-tam možno vidieť aj na fotografiách, ktoré uverejnila na svojom instagramovom profile. Ten si založila iba začiatkom tohto roku a svoje fotky tam zverejnila iba zo tri razy. Zrejme si len trochu oťukáva záujem a naplno rozbehne zdieľanie s priaznivcami až po čase. Napriek zatiaľ sporadickej aktivite na tejto sociálnej sieti, je už teraz jasné, že vzbudila obrovský zájem.

Po úmrtí Karla Gotta pred vyše dvomi rokmi sa Ivana Gottová spolu s dcérami stiahli do úzadia. Chcela zrejme ako sebe, tak aj dievčatám dopriať v pokoji čas na vyrovnanie sa s touto smutnou udalosťou.  Po prvýkrát sa všetky spolu verejne objavili na premiére dokumentárneho filmu Karel začiatkom októbra tohto roku. Bolo vidieť, že Gottove dcéry vyrastajú do krásy, najmä z pätnásťročnej Charlotty Elly je už takmer dospelá slečna, ktorá sa na otca aj veľmi podobá.

Jej slávny otec sa vyznal krátko pred skonom, že má dcéra talent na spev a uviedol ju vtedy v novom spoločnom duete Srdce nehasnou, ktorý je nádherným odkazom otca dcéram. Duet zožal okamžite po zverejnení obrovský úspech a možno povedať, že to bol od neho pre dcéru veľký dar. Odvtedy sa len čaká, kedy svoj spevácky talent Charlotta ukáže a rozvinie naplno v nových nahrávkach. Je takmer isté, že sa na to mladá slečna pripravuje. Jej mama iste nenechá jej talent len tak nevyužitý.

Spoločný duet so slávnym otcom s názvom srdce nehasnou odhalil charizmu a talent mladej slečny Gottovej:

Pokiaľ nastane ten správny čas, pripravuje sa Charlotta na nevyhnutný kontakt s priaznivcami aj prostredníctvom sociálnych sietí. Dá sa preto predpokladať, že aj to bol dôvod, prečo si začiatkom februára zriadila účet na Instagrame. Treba poznamenať, že dovtedy sa tam objavilo niekoľko falošných profilov, ktoré sa len tvárili, že patria dcére slávneho speváka. Hovorkyňa rodiny Aneta Stolzová pre iDNES.cz vtedy potvrdila, že ide o jediný a pravý instagramový účet Gottovej dcéry. Po zverejnení prvej fotky v minisukni a kabelkou si postupne získavala čoraz viac sledovateľov. Všetci sú zvedaví na jej nové príspevky. V lete pribudla fotka z dovolenky v Taliansku a najnovšie z Paríža. Zvláštne je, že zverejnené fotky vždy po čase zmaže a pridá až potom nové.

Charlotte si užívala vianočnú atmosféru Paríža:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa charlotte ? (@charlotte_gottova)

Pred zverejnením posledných fotiek, kde stojí v kabáte pred Eiffelovou vežou v Paríži a posiela všetkým vianočný pozdrav, opäť zmazala predchádzajúce príspevky Napriek tejto mimoriadne chabej aktivite na Instagrame si získala viac ako 122 000 sledovateľov. Zrejme všetci so zvedavosťou čakajú, kedy s nimi Charlotta začne komunikovať naplno. Ale držať tak dlho takéto množstvo záujemcov v pozornosti bude s najväčšou pravdepodobnosťou zámer na radu niekoho, kto sa vyzná dobre do marketingu. Je asi už len otázkou času, kedy sa objaví talentovaná slečna s krásnym hlasom s novou piesňou na hudobnej scéne tak, ako si to predstavoval podľa všetkého aj jej slávny otec.

Súvisiace články

Najčítanejšie