Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Separ úplne otvorene! O prekonaní rakoviny aj dvoch covidov, rozvode, aj plánoch na bábätko!
Zdielať na
Hudba

Separ úplne otvorene! O prekonaní rakoviny aj dvoch covidov, rozvode, aj plánoch na bábätko!

Archívna reportáž

Ak niekoho nemožno upodozrievať z neúprimnosti voči fanúšikom, je to rozhodne Michael Kmeť (35), známejší ako raper Separ. Super hviezda našej hip-hopovej scény v kritických chvíľach vždy úprimne zdieľa rozhodujúce momenty - bol to on, kto informoval o rozchode s Tinou siahodlhým príspevkom, aj o boji s rakovinou, zastal sa svojej novej priateľky, úprimne zagratuloval Rytmusovi a uznal, že proste asi budú s DMS vždy druhí a pravidelne sa delí s priaznivcami aj o názory na rôzne témy, napríklad na proticovidové opatrenia, ktoré ho, ako umelca, poriadne hnevajú. A teraz dal zo seba von všetko v sumáre za rok 2020.

Separ má za sebou rok, ktorý rozhodne môže smelo nazvať nezabudnuteľným. Hoci sa všetko rozbehlo už v šialenom covidovom roku 2020, keď sa rozišiel s mamou svojho jediného dieťaťa, speváčkou Tinou, a zakrátko mu diagnostikovali rakovinu, kolesá osudu sa nezastavili ani v tomto roku. Našťastie, vo väčšine išlo o radostné veci.

Namiesto vianočného príspevku o pohode a koláčoch poňal Separ túto príležitosť ako vhodnú na sumarizovanie celého končiaceho sa roku. Všetci verili, že bude lepší, ako mizerný 2020, čo sa tak celkom nestalo, pokiaľ ide o pandémiu. No v živote sú, našťastie, aj iné veci, ako covid. Hoci ten sa rapera prekvapivo dotkol až dvakrát, ako aktuálne priznal.

Presne pred rokom Separ bojoval s rakovinou:

​Už je aj jasné, prečo je jeho postoj k všeobecnému strachu z tejto choroby taký, aký je. Patrí medzi tú obrovskú skupinu ľudí, ktorí ju prekonali bez väčších problémov. "Som vďačný, že mám za sebou prvý z kritických 5 rokov bez rakoviny. Prekonal som dvakrát covid bez väčšej ujmy, napriek tomu, že som ho dostal dva týždne po poslednej chemoterapii, čo znamená, že môj imunitný systém bol na bode mrazu," začal svoj dlhý príspevok na tému rok 2021. Nechýbala vďačnosť za to, že aspoň pár týždňov v lete mohli koncertovať a potešiť zhruba 30 tisíc fanúšikov naživo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? (@separ__dms)

"Ďakujem Tine, že sme zvládli rozvod a všetky tie hovná okolo, ako keby to bolo niečo, čo sme trénovali. Reči o tom, že som sa vy**bal na rodinu a ine hovná si už, prosím, navždy odpustite, lebo čo sa týka otcovstva, tak idem cca na 145 %," zhrnul aj vzťah s exmanželkou a svojou dcérou. No a potom prišlo najväčšie prekvapenie. "Ďakujem, že mám pri sebe dievča, ktoré mi dalo po tom celom zle, ktoré sa spustilo v roku 2020, veľmi fresh vibe do života. Čajka je chodiaca nabíjačka! Asi ju napustím," zadrel vo vyznaní svojej mladučkej priateľke, o 14 rokov mladšej tanečnici Cynthii Tóthovej a znie to ako plán na rok 2022. Snáď bude budúci rok aj pre rapera ešte lepší, ako ten končiaci.

Súvisiace články

Najčítanejšie