Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ROZCHOD! Bagárová potvrdila, že s Machom už netvoria pár!
Zdielať na
Hudba

ROZCHOD! Bagárová potvrdila, že s Machom už netvoria pár!

Archívna reportáž

To, o čom sa celé mesiace špekulovalo, potvrdila Monika Bagárová až na Vianoce. Jej partner, zápasník MMA Makhmud Muradov, bol za celý rok doma len pár týždňov a preto niet divu, že to tento sympatický pár napokon neustál.

Presne tri roky tvorili Monika Bagárová a Makhmud Muradov pár a treba dodať, že určite jeden z najpríťažlivejších v šoubiznise. Z tejto lásky prišla na svet minulý rok v máji dcérka Rumia. No obaja mali rozbehnuté svoje kariéry a najmä Machova mu zaberala veľmi veľa času a vyžadovala si aj neustále cestovanie. Doma bol minimálne.

Ako pred pár dňami prezradil jeho český tréner, Muradov si vybudoval pevné zázemie v rodnom Uzbekistane, priatelí sa so synom prezidenta, rozbehol vlastnú zápasnícku organizáciu a údajne má aj politické ambície. Nič z toho by sa mu v Česku, kde musel pravidelne žiadať aspoň o povolenie na pobyt, o občianstve nemohla byť ani reč, zrejme nepodarilo.

Pred rokom ešte bola vo vzťahu idylka:

"Niekedy vám v živote nevyjdu veci tak, ako by ste si priali aj napriek tomu, že ste bojovali do poslednej chvíle. Myslím, že je fér vám povedať, že už nie sme rodina. Najmä preto, že ste boli pri našich začiatkoch, aj pri narodení našej Ruminky a viem, že mnohí z vás ste nám držali palce," šokovala smutným vianočným priznaním v dlhšom, úprimnom príspevku na Instagrame Monika Bagárová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

"S Machom sme sa rozšili z mnohých dôvodov. Obaja sa ale budeme snažiť, aby Ruminke v živote nechýbal úsmev a radosť zo života," dodala azda to najpodstatnejšie, čo môžu rodičia pre dieťa aj po rozchode spraviť. "Priznávam otvorene, že potrebujem čas na to, dať sa dokopy a preto som sa rozhodla, že sa teraz na chvíľu vyperím z internetového sveta a budem sa naplno venovať sebe a Ruminke, ktorá je zmysel môjho života," uzavrela napokon celkom triezvym rozhodnutím svoj príspevok speváčka. V komentároch jej prejavili podporu okamžite stovky fanúšikov, aj známych osobností, všetci veria, že to zvládne a bude aj bez Macha šťastná.

Súvisiace články

Najčítanejšie