Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Sám doma a za mrežami! Herca zatkli, takmer zaškrtil svoju priateľku!
Zdielať na

Sám doma a za mrežami! Herca zatkli, takmer zaškrtil svoju priateľku!

Archívna reportáž

Dobrá povesť nie je práve to, čo by si mohol prirátať ku cti americký herec Devin Ratray (44), známy ako Buzz McCallister zo série filmov Sám doma. Kvôli celkom banálnej hádake údajne ohrozil svoju priateľku na živote. Svoju úlohu pritom zohral aj alkohol, násilie voči priateľke je v každom prípade neospravedlniteľné. Tá z ich zápasu napokon vyšla s vážnym zranením a rozhodla sa ho zažalovať.

Na známeho herca Devina Ratraya podala žalobu jeho priateľka kvôli ohrozeniu na živote. Pred pár dňami bol preto na neho vydaný zatykač. Tohtoročné Vianoce rozhodne nebude mať ani šťastné, ani veselé. Iste aj počas týchto vianočných sviatkov si mnohí opäť pozrú ako tradične film Sám doma, kde si tento herec ešte ako dieťa, zahral staršieho Kevinovho brata Buzza McCallistera. Z Ratraya sa odvtedy stal mohutný chlap s riadnou nadváhou a zápas s ním po ich prudkej hádke iste bol pre jeho priateľku veľmi desivý. 

Tento incident zapríčinila celkom banálna udalosť, keď obaja aktéri sedeli a popíjal v bare v Oklahome, kde Ratray vystúpil na dvojdňovom podujatí OKC Pop Christmas Con ako jedna z hlavných hviezd. V jednej chvíli prišli ku nim dve záujemkyne o autogram. Herec má pre takúto  príležitosť pripravené pohľadnice s jeho tvárou a podpisom. Chce za ne ale peniaze. Jeho priateľka sa však v dobrej nálade rozhodla, že imich venuje zadarmo. To ale robiť nemala, lebo tým Devina riadne vytočila a došlo k hádke. Žena radšej odišla do hotela, kam ju Ratray nasledoval ako uviedli v KFOR. V izbe herec na svoju priateľku zaútočil fyzicky a v rámci následného boja ju v ošiali začal škrtiť, pričom jej držal na ústach ruku.

Pozrite si najvtipnejšie momenty Ratraya v úlohe zlomyseľného Buzza v komédii Sám doma:

Žene sa, našťastie, po chvíli podarilo vyslobodiť, ale Ratray ju potom údajne ešte udrel do tváre, než sa jej podarilo utiecť z hotelovej izby. Tento nebezpečný incident sa rozhodla nahlásiť na polícii. "Obeť mala problémy s dýchaním, keď ju škrtil a keď mala ruku obžalovaného na ústach," napísal vo svojej správe detektív Joseph Burnett z polície v Oklahoma City. Asistentka okresného prokurátora Stephanie Powers vzniesla obvinenia voči hercovi 21. decembra na okresnom súde v Oklahome. Podľa online súdnych záznamov je Ratray obvinený z jedného prípadu domáceho útoku a ublíženia na zdraví škrtením a z ďalšieho prípadu domáceho útoku a ublíženia na zdraví.

Devin Ratay čelí vážnym obvineniam z domáceho násilia iba krátko pred Vianocami: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Revista In Foco (@revistainfoco)

Zo záznamov vyplýva, že na Ratraya vydali zatykač. Stalo sa tak až týždeň po tom, čo úrady v Oklahoma City pre People uviedli, že záležitosť považujú za uzavretú a neočakávajú v tomto prípade žiadne zatknutie. Úrady pre Fox News uviedli, že herec sa "sám prihlásil, bol vypočutý a v stredu prepustený na kauciu". Jeho kaucia bola stanovená na 25 000 dolárov. Zástupca Ratraya, predtým povedal pre TMZ, že sa dostal so ženou do hádky, pričom poprel, že by došlo k fyzickému incidentu. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie