Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Gáboríkovci čakajú druhé bábo! Ivana a Marián ukázali bruško v nádhernom tanci lásky!
Zdielať na

Gáboríkovci čakajú druhé bábo! Ivana a Marián ukázali bruško v nádhernom tanci lásky!

Archívna reportáž

Deň pred Štedrým večerom manželia Ivana (35) a Marián (39) Gáboríkovci poriadne prekvapili svojich fanúšikov. Po zľahka pikantnom tančeku, ktorý predviedli pred pár dňami a veľmi ním pobavili, pridali pokračovanie. Tentokrát s dokonalým vyvrcholením.

Minulý rok v máji sa stali manželia Gáboríkovci po prvýkrát rodičmi. Špičkový hokejista a krásna tanečnica a podnikateľka majú doma už rok a pol rozkošnú Bellu. Hoci ju svetu veľmi neukazujú, z tých pár záberov, ktoré sa dostali von je zrejmé, že je úplne po ockovi. Otázkou teraz je, na koho sa bude viac podobať druhé dieťatko celebritného páru. 

To, že Ivana čaká dieťatko predviedli skutočne veľmi milým a originálnym spôsobom. Pred pár dňami zverejnili veselý tanček, na konci ktorého naznačil Marián mierne pikantný pohyb. Vtedy ešte nikto netušil, že je to v podstate prvá časť ich tajného príbehu.

Bella nebude mať ešte ani dva roky, keď sa jej narodí súrodenec:

​Ako je už zrejmé, Marián skutočne "trafil", a je to už pár mesiacov. V druhom tančeku totiž k svojmu milovanému prichádza Ivana v priliehajúcich bielych šatách a v prvých momentoch nikto netuší, čo o pár sekúnd ukáže svetu. V rytmoch piesne od Sii sa zrazu krásna tanečnica otočí a všetci uvidia bruško, ktoré si Marián láskyplne objíma. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

"Tanec plný lásky," znie stručný, ale výstižný popis, ktorý Ivana k videjku pridala. A ako je úplne jasné, u Gáboríkovcov je všetko v najlepšom poriadku a ich láska sa už o pár mesiacov, podľa veľkosti bruška azda niekedy v marci, opäť stelesní v druhom potomkovi. Gratulujeme a želáme veľa zdravia!

Súvisiace články

Najčítanejšie