Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po dvoch rokoch lásky je koniec! Speváčka to vzdala s fešákom z celebritnej rodiny!
Zdielať na
Hudba

Po dvoch rokoch lásky je koniec! Speváčka to vzdala s fešákom z celebritnej rodiny!

Zdroj: Instagram/DL

Mladý britsko-americký pár, popová hviezda Dua Lipa (26) a model Anwar Hadid (22), sa po nefunkčnom vzťahu definitívne rozišiel. Niekoľkokrát sa síce pokúšali vzťah zachrániť, ale jednoducho to už ďalej nešlo. Obaja sú ešte veľmi mladí, aby sa nad tým trápili príliš dlho, ale iste je to pre nich momentálne bolestné. Dua Lipa kvôli nahrávaniu albumu lietala medzi Londýnom a Los Angeles, zatiaľ čo brat slávnych sestier Gigi a Belly Hadid sa zdržiaval v New Yorku. Vzťah na diaľku zvyčajne málokedy vydrží dlho, ako sa opäť potvrdilo.

Spevácky objav z roku 2018 z Británie, Dua Lipa, po svojich rodičoch kosovská Albánka, je súčasnosti až päťnásobnou víťazkou Brit Awards, ku ktorým pridala aj ocenenie Female Solo Artist a Mastercard Album za album Future Nostalgia. Na dráhu speváčky sa vybrala ako 15-ročná vďaka podpore svojho otca Dukagjina Lipu, ktorý bol spevákom a gitaristom kosovskej rockovej kapely, ale skladal piesne aj pre slávne hviezdy ako David Bowie, Sting či Bob Dylan. Emigroval do Británie, kde sa Dua v Londýne v roku 1995 narodila, ale po odtrhnutí Kosova od Srbska sa aj s rodinou vrátil do Prištiny. Dua tam dlho nevydržala a po skončení základnej školy šla ďalej študovať do Londýna. V roku 2017 vydala svoj prvý album.

Vďaka svojej ambicióznej povahe, ale aj šťastiu a konexiám, sa Dua až zázračne rýchlo presadila ako speváčka. Už v roku 2014 ako 19-ročná podpísala zmluvu s veľkou nahrávacou spoločnosťou a ďalej jej sláva stúpala priam závratnou rýchlosťou. Popri speve si našla čas aj na vzťahy, ale zrejme dávala prednosť svojej rozbehnutej kariére, a preto končili neslávne. Vzťah s Anwarom Hadidom trval až "rekordné" dva roky, ale teraz, napriek snahe zachrániť ho, už definitívne skončil. Dvojica bola známa tým, že sa pravidelne rozchádzala, čo naznačovalo, že tento vzťah nebol ani zďaleka pevný a spoľahlivý. Denník The Sun informoval, že dvojica viedla niekoľko týždňov  rozhovory v snahe vyriešiť krízu a rozhodli sa, že si skúsia dať pauzu.

Vypočujte si jeden z najväčších hitov Dua Lipy:

"Ich vzťah prechádza krízou a zdá sa, že je na bode mrazu," vyjadril sa nemenovaný zdroj z blízkosti páru. Už zrejme nie je možné, aby sa k sebe opäť vrátili. Pred ich rozchodom Anwar, mladší brat supermodeliek Gigi a Belly, vo svojom príspevku na Instagrame trochu záhadne uviedol, že je vďačný za blízkych, ktorí "vedú moje kroky a umožňujú mi naučiť sa byť šťastný sám so sebou". Pár sa minulý mesiac dohodol, že načas vzťah pribrzdia, pretože veľa cestujú a byť od seba je prosto ťažké. Dvojica sa nasťahovala do spoločného hniezdočka v New Yorku v septembri 2019 tri mesiace po tom, ako spolu začali chodiť. Zaobstarali si aj psa Dextera, s ktorým však napokon býval Anwar v New Yorku príliš často len sám.

Posledné spoločné fotky s Anwarom pridala speváčka na Instagram ešte pred 4 mesiacmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUA LIPA (@dualipa)

Podobne ako jeho dve staršie sestry, aj on sa venuje modelingu, pričom debutoval na titulke známeho magazínu už v roku 2015. Podpísal zmluvu s modelingovou agentúrou a predvádza pre viaceré najväčšie módne značky na svete od Huga Bossa až po Valentina. Ako herec sa objavil aj v seriáli The Real Housewives of Beverly Hills, v ktorom účinkovala jeho matka. Napriek svojej mladosti stihol už aj zopár vzťahov, spájaný bol s modelkou Kendall Jenner a herečkou Nicole Peltz. Ale na vážny vzťah je zrejme ešte naozaj primladý.

Súvisiace články

Najčítanejšie