Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tlak zo všetkých strán! Brzobohatého manželka bola proti srsti jeho mame, Hane Gregorovej!
Zdielať na

Tlak zo všetkých strán! Brzobohatého manželka bola proti srsti jeho mame, Hane Gregorovej!

Archívna reportáž

Ondřej Gregor Brzobohatý (38) mal šťastie, že sa narodil do rodiny veľmi obľúbeného herca Radka Brzobohatého (†79) a ráznej slovenskej herečky Hany Gregorovej (69), ktorá držala domácnosť pevnou rukou. Syn sa im vydaril snáď po všetkých stránkach. Je pekný, talentovaný aj úspešný. Menej sa mu darí ale vo vzťahoch. Mama by už iste rada uvítala nejaké vnúča, doteraz sa to však nestalo a ktovie, kde je chyba. Prvá synova manželka sa Gregorovej vôbec nepáčila, s druhou sa naopak pýšila, ale aj tá už je zrejme minulosťou.

Tak, ako každej matke, aj herečke Hane Gregorovej veľmi záleží na šťastí a úspechu svojich detí. Jej syn Ondřej Gregor Brzobohatý dostal v živote snáď všetko, čo by si len mohol priať, ale predsa sa mu len v niečom dôležitom nedarí. Nepodarilo sa mu napriek dvojnásobnému manželstvu priviesť na svet deti. Vnúča by iste potešilo aj jeho mamu, lebo ani jej dcéra Rola (42) jej vnúča na svet nepriviedla. S prvou manželkou Johanou Indrákovou (41) sa Ondřejovi za 9 rokov ich vzťahu dieťa nepodarilo, s krásnou Taťánou (33) si dopriavali čas, dieťa by im zrejme život v rozpuku kariéry trochu skomplikovalo. Ale kto vie, možno boli aj iné príčiny, prečo sa im počať nedarilo. Ešte v lete sa Taťána vyjadrila, žeby si už radi rodinu založili, no ako je zrejmé, bolo už asi neskoro.

Sám Ondřej, to ale ešte nestretol manželku Táňu, sa v roku 2013 vyjadril, že sa na deti zatiaľ necíti. "Deti vo svojom živote ešte nepotrebujem. Sám som ešte dieťa a sotva sa oň dokážem postarať," povedal vtedy bez zaváhania. Jeho názor sa samozrejme mohol zmeniť spojením jeho života so životom krásnej Miss World. Snáď to všetci ich priaznivci aj očakávali. Ale ani z tohoto manželstva dieťa nevzišlo. Dostali vraj ponorkovú chorobu a po rôznych terapiách sa napokon pred pár mesiacmi rozhodli spolu už nebývať, čo napokon vyústilo do rozpadu manželstva. To sa ale zrejme Ondřejovej mame nepáči.

Fotky Ondřeja s prvou manželkou si môžete pozrieť v galérii TU.

Na rozdiel od prvej synovej manželky, na Táňu je Hana Gregorová oprávnene hrdá. Je mladá, krásna a úspešná ambiciózna žena, ktorá vie skvelo reprezentovať. Rada sa preto ukazovala v jej spoločnosti. Sobáš synovi iste schválila, čo ani náhodou nebol prípade jeho prvej ženy. Tam dokonca neváhala ani s verejným vyjadrením odporu. "S Radkom sme si mysleli, že Ondro má naviac. Ale snáď pôjdeme na jeho ďalšiu svadbu. Ondrovi to všetko nevadí. Je to jeho život, on sa tak rozhodol. S Radkom si myslíme, že je na manželstvo príliš mladý a celá tá svadba je zbytočná. Veď žijú v prenajatom byte, nemajú deti... Tak prečo svadba? Len preto, aby sa jeho manželka mohla podpisovať ako Brzobohatá," volila pred rokmi azda až príliš tvrdé slová zjavne nahnevaná Gregorová. O Johane sa vtedy povrávalo, že vraj mala v minulosti tiež pletky so ženami.

Hana Gregorová sa nemýlila v názore, že pôjde až na ďalšiu synovu svadbu, keďže prvú spolu s manželom bojkotovali. Ten sa ale druhej svadby syna nedožil. Ako je známe, populárny herec Radek Brzobohatý zomrel deň pred oslavou osemdesiatin. Druhá svadba sa v plnej paráde uskutočnila v roku 2016 a obaja novomanželia priam žiarili od šťastia. Aj ďalšie roky potom sa mali k sebe ako hrdličky. Z Ondřeja sa stával čoraz viac oceňovaný hudobník a skladateľ, Táni sa darilo ako modelke a od roku 2017 aj ako ambasádorke cieľov udržateľného rozvoja v rámci agendy OSN. Od roku 2008 sa venuje nadácii Krása pomoci, ktorú založila, so zameraním na dlhodobú pomoc seniorom. V roku 2015 prezentovala činnosť nadácie na pôde OSN v New Yorku a v Ženeve. Svetová sieť mladých lídrov a podnikateľov ju vyhlásila za medzinárodného lídra mladej generácie, svoju cestu už ale musí prejsť bez Ondřeja.

Súvisiace články

Najčítanejšie