Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stačil TENTO malý detail a ľudia majú jasno, ako to je medzi Kate a Williamom!
Zdielať na

Stačil TENTO malý detail a ľudia majú jasno, ako to je medzi Kate a Williamom!

Archívna reportáž

Na verejnosti sa vojvodovia z Cambridge, princ William (39) a Kate (39), správajú vždy dôstojne a vzájomné city si podľa pravidiel paláca veľmi nevymieňajú. Niekedy vznikajú preto na verejnosti dohady, či medzi nimi náhodou nepanuje aj kríza. Ešte pred sviatkami usporiadala Kate spoločnú vianočnú bohoslužbu s koledami Together at Christmas. Na podujatie prišla v nádherných červených kabátových šatoch spolu s manželom.

Vianočné podujatie s názvom Together at Christmas, vysielané v Británii na Štedrý deň, sa uskutočnilo ešte 8. decembra. Hlavnou hostiteľkou podujatia bola vojvodkyňa z Cambridge. V televízii odvysielali na tento program aj upútavku, v ktorej sa objavila Kate v peknom červenom svetri, ktorý sa stal hneď hitom a okamžite sa vypredal napriek vysokej cene. Veľmi jej svedčal, rovnako ako nádherné červené kabátové šaty, ktoré mala priamo na vianočnom koncerte, kde si po príchode s manželom spolu sadli do prvého radu.

Sympatický kráľovský pár počúval pozorne všetky skladby a piesne, ale jednu predsa len obaja prežívali najviac. Keď speváčka Ellie Goulding zaspievala známu vianočnú pieseň Have Yourself A Merry Little Christmas, Kate otočila na chvíľu hlavu k Williamovi, venovala mu dlhý pohľad, aby sa s ním podelila o šibalský, láskyplný úsmev, a potom sa cudne odvrátila. Ktovie, či majú nejaký spoločný dôvod, prečo v Kate práve táto pieseň tak zarezonovala, alebo to bolo kvôli ich obľúbenej speváčke, ktorá im spievala aj na sobášnom obrade pieseň Your Song od Eltona Johna. Práve vo Westminster Abbey, kde sa vianočný koncert konal, stáli pred desiatimi rokmi spolu pred oltárom a povedali si svoje áno.

Takto sa Kate predviedla pri dojímavej skladbe so spevákom Tomom Walkerom:

V televíznej upútavke sa objavil aj tento intímny záber porozumenia manželov, čo hneď vyvolalo medzi divákmi rozrušenie. Takéto romantické gestood Kate nečakali, keď minulé Vianoce počas stretnutia so známou autorkou kuchárskych kníh Mary Berry (86) v relácii A Berry Royal Christmas doslova striasla ruku Williama, keď jej ju položil na rameno. Podobne vraj zareagovala aj na nedávnej premiére najnovšej bondovky. Medzi ich sledovateľmi sa tak objavili obavy, či u nich nedochádza k nejakej partnerskej kríze, čomu by sa ale azda nedalo ani veľmi čudovať v rámci dlhých lockdownov. Našťastie sa zrejme obávali zbytočne a láskyplný pohľad Kate na manžela všetkých ubezpečil, že sú stále zamilovaní.

Tento záber presvedčil ľudí, že je medzi Kate a Williamom všetko v poriadku:

SITA.

​Vojvodovia z Cambridge neustále venujú pozornosť podpore obetavým občanom Británie a charite. Špeciálnou bohoslužbou, ktorú na Štedrý deň vysielala televízia ITV, vzdali hold práci jednotlivcov a organizácií v celom Spojenom kráľovstve, ktorí podporovali svoje komunity počas pandémie covidu. Na slávnostnom podujatí sa zúčastnili aj grófka z Wessexu, princezná Beatrice s manželom, jej sestra princezná Eugenie a Mike a Zara Tindallovci. Svoju podporu prišli vyjadriť aj rodičia Kate, Carole a Michael Middletonovci a jej súrodenci. Tradičné vianočné stretnutie s kráľovnou a jej najbližšími sa tento rok opäť nekonalo. Rozhodla o tom na radu lekárov kráľovná. Ona sama sa ale objavila v televízii s vianočným príhovorom. Rovnako ako Kate, aj ona si obliekla sýtočervené šaty s bielymi perlami, možno ako symbol života a radosti, no jej slová boli aj smutné, keď si zaspomínala na zosnulého manžela.

Pri jednej z piesní Kate sama zasadla za klavír a zahrala dojímavú skladbu pre tých, ktorí tu nemôžu byť:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie