Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cibulková opäť vyrazila do spoločnosti v TOP outfite! Už je jasné, ČO je jej najobľúbenejší kus!
Zdielať na

Cibulková opäť vyrazila do spoločnosti v TOP outfite! Už je jasné, ČO je jej najobľúbenejší kus!

Archívna reportáž

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, 32-ročná Dominika Cibulková, sa okrem obrovských úspechov v tenise môže pochváliť ešte jednou špecialitkou - miluje módu, drahé značky a poriadne extravagantné kúsky. Zdá sa, že v poslednej dobe si ale vybrala celkom evidentne jeden najobľúbenejší oblečenia, ktorý strieda v rôznych farbách.

Dominika Cibulková sa stala pomaly ale isto rovnako úspešnou influencerkou, ako bola tenistkou. Isteže sa to nedá porovnávať, čo sa týka driny a hodnoty, ktorú to prináša, no pre polmilióna sledovateľov na Instagrame je obsah jej profilu nepochybne dostatočne lákavý. A Dominika ich pravidelne zásobuje príspevkami najmä z oblasti módy.

Dominika už predviedla viacero kúskov, ktoré vyvolali vyslovene masový odpor a hnev, najmä pokiaľ išlo o pravé kožušiny. No jej outfity majú spoločnú najmä jednu vec - mastné sumy na visačkách.

Už roky je za Dominikin štýl zodpovedný stylista a jej dobrý priateľ Andrej Kusalík:

​Cibulková si potrpí na zvučných značkách, no v poslednej dobe začala v móde robiť záslužnú činnosť - propaguje domácich návrhárov. To dokázala aj na najnovších fotkách v instastories, kde zvolila kúsok od českej návrhárky Ivany Mentlovej. "Týmto sakom som posadnutá," napísala k béžovému kúsku, ktorý sa zdá byť z pštrosej kože. To zrejme ochrancov zvierat veľmi nepoteší.

V "elasťákoch" zažiarila aj prednedávnom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

No okrem saka zaujala Dominika ešte jednou vecou. Už po niekoľkýkrát v poslednej dobe zvolila identický štýl - legíny a obtiahnuté tričko. Zdôrazňuje s radosťou každú krivku svojej postavy bez ohľadu na to, či sa niekomu zdá byť nedokonalá. Cibulková robí skutočne veľmi sympatickú službu všetkým ženám, ktoré nemajú modelkovské miery - nemajú mať komplexy a môžu s hrdosťou ukázať aj plnšie krivky. Niekedy je to paradoxne, práve obtiahnuté oblečenie, ktoré pôsobí v konečnom dôsledku oveľa lepšie, ako keď sa ženy s oblinami schovávajú do oversized "vriec". 

Súvisiace články

Najčítanejšie