Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Dvojičky na ceste! Megahviezda sa pochválila fotkou z ultrazvuku!
Zdielať na

Dvojičky na ceste! Megahviezda sa pochválila fotkou z ultrazvuku!

Archívna reportáž

Tomu sa povie úspešný rok! Nielenže sa vrátil do svojho prvého veľkého klubu so zmluvou na šialené milióny, ale ešte sa aj bude radovať z ďalšieho prírastku v rodine. A hneď dvojnásobného! Podľa mnohých najlepší futbalista sveta, Cristiano Ronaldo, sa stane už čoskoro už šesťnásobným otcom.

Cristiano Ronaldo (36) oznámil, že jeho partnerka Georgina Rodriguez (27) je po druhýkrát tehotná. Superhviezda Manchestru United zverejnila na Instagrame fotografiu seba a Rodríguezovej v posteli a napísala k nej: "S potešením oznamujem, že čakáme dvojičky".

Narodením dvojčiat sa Ronaldo stane otcom šiestich detí. S Georginou má Cristiano spoločnú dcéru Alanu, ktorá má tri roky, a Ronaldo má aj 11-ročného syna Cristiana Jnr. a štvorročné dvojčatá Evu a Matea, tieto deti boli podľa všetkého vynoseného náhradnou matkou.

Pred časom svet pobavila Cristianova socha, neskôr ju vymenili:

"Naše srdcia sú plné lásky - nevieme sa dočkať, kedy sa s vami stretneme," napísal k rozžiarenej fotke futbalista s ročným platom 30 miliónov eur. Niekoľko minút po tomto oznámení svetu pridala jeho matka, Dolores Aveira, komentár: "Nech sa moje vnúčatá narodia zdravé. Na tom záleží najviac." Zablahoželali mu aj z jeho staronového klubu Manchester United. Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty sa s Rodriguez zoznámil, keď pracovala ako predavačka v obchode Gucci.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Do oka si mohli padnúť aj preto, že Georgina má k futbalu veľmi blízko. Jej otec je bývalý argentínsky futbalista Jorge, mama je Španielka. Cristiano pochádza z veľmi chudobnej rodiny z prekrásneho portugalského ostrova Madeira. Jeho príbeh je doslova ako z filmu, keď sa z malého chlapca zo zabudnutej dedinky v rozthaných teniskách stal najbohatší futbalista sveta, zapísaný ako miliardár aj v rebríčku Forbes. Jeho deti sa rozhodne nemusia báť, žeby v živote okúsili núdzu, ani keď ich bude šesť, ani keby ich bolo dvadsať.

Súvisiace články

Najčítanejšie