Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Speváčka Adele šokuje - zamilovaná do jedného z kráľovských bratov! Do ktorého?!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Adele šokuje - zamilovaná do jedného z kráľovských bratov! Do ktorého?!

Archívna reportáž

Po dlhej tvorivej odmlke sa speváčka Adele (33) oficiálne vrátila do centra pozornosti s novým albumom, aj s novou láskou. V rozhovore pre americký Vogue sa Adele otvorila niektorým veľmi osobným témam vrátane rozvodu so Simonom Koneckim, duševnom zdraví, o synovi, novom priateľovi, ale odpovedala aj na 73 otázok pre britský Vogue, kde mala na výber vždy z dvoch možností. Jedna otázka sa týkala aj výberu medzi princom Harrym a princom Williamom.

Pre Adele nastali po niekoľkoročnom trápení v osobnom živote, kvôli čomu nebola schopná vytvoriť ani nový album, na ktorý jej fanúšikovia netrpezlivo čakali, konečne lepšie časy. Výrazne schudla, čo jej iste pridalo na sebavedomí. Veľmi jej vraj pomáhajú po všetkých stránkach, ale najmä po psychickej, posilňovacie cvičenia, ktoré absolvuje aj niekoľkokrát za deň. Keď ju navštívili z redakcie Vogue v jej dome v LA, bola v pohode a neustále sa usmievala. Počas nakrúcaniaa videa k rozhovoru previedla aspoň virtuálne fanúšikov aj po svojom dome. Práve sa vrátila z nákupu potravín a vyťahovala z auta papierové tašky s nákupom, ktoré odniesla do kuchyne.

Aj keď žije už dlhšiu dobu v USA, dušou je stále Angličanka. V anglickom vidieckom štýle má zariadený aj svoj americký dom a upravenú záhradu. Aj ako pohostenie pripravila čaj na anglický spôsob, do ktorého pridala mlieko. Adele sa chystá vydať svoj nový album s názvom 30, takže nevynechá jedinú príležitosť na jeho propagáciu. Prvý singel z tohto albumu "Easy on Me" už vyšiel v polovici októbra a stretol sa s veľkým záujmom a úspechom. Má preto dôvod na spokojnosť a odzrkadľuje sa to aj na jej tvári a uvoľnenom správaní.

Pozrite si Adelin dlho očakávaný singel s názvom Easy On Me: 

Počas rozhovoru pre Vogue najskôr povyberala z papierových nákupných tašiek nakúpené potraviny, ktoré sa skladali prevažne zo zeleniny všetkých možných druhov. To je teraz hlavná zložka jej stravy a k tomu si pridáva aj nejaké cereálie. Potom zamierila do obývacieho priestoru, kde nechýba ani jedálenský stôl. Práve pri ňom sa jej pýtali na rôzne otázky, pričom jedna z nich znela, ktorého z britských princov uprednosťuje, Williama, či Harryho. Naoko chvíľu váhala, ale potom odpovedala s potmehúdskym úsmevom na perách, že jej favorit je stále princ Harry. Iste si ale uvedomuje, k akým rozporom medzi nimi posledné mesiace dochádza, a tak nepriamo odkázala, komu drží stranu.

Adele vyzerá v britskom vydaní magazínu Vogue ako skutočná diva: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Nie je to nič prekvapujúce. Už v roku 2011 sa  Adele priznala v rozhovore pre časopis Glamour, že do ryšavého syna princa Charlesa (72) bola zamilovaná už pred mnohými a mnohými rokmi. "Zaprisahala som sa síce, že nikdy nebudem chodiť so ryšavcom, ale no tak, je to princ Harry! Potom by som bola skutočná vojvodkyňa. Rada by som s ním strávila noc, určite je s ním zábava," zverila sa pred rokmi roztopašne Adele. Vtedy bola však ešte slobodná a bez akýchkoľvek záväzkov. Takúto príležitosť ale nepustila zo svojich rúk neskôr herečka Meghan a podarilo sa jej stať sa manželkou princa Harryho a zároveň prijať titul vojvodkyne. Teraz sú s Adele susedky, žijú pomerne neďaleko seba. 

Súvisiace články

Najčítanejšie