Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Angelina sa stráca pred očami, Brad kvitne! TOTO je jeho nová, mladá láska!
Zdielať na

Angelina sa stráca pred očami, Brad kvitne! TOTO je jeho nová, mladá láska!

Archívna reportáž

Pre Angelinu Jolie (46) je jej vzťah s Bradom Pittom (57) zrejme stále otvorenou témou. Neustále sa s ním súdi o deti a nedávno aj o ich romantické sídlo Chateau Miraval vo Francúzsku, kde sa pred rokmi vzali. Angelina sa chcela zbaviť svojho podielu a zdá sa, že sa po súdnych bojoch s Bradom konečne dohodli. Minulý rok mu nemohla odpustiť, že si tam zobral na romantický víkend svoju vtedajšiu známosť, nemeckú modelku Nicole Poturalski (28). Nemohla vraj pochopiť, ako sa mohol znížiť k niečomu takému, čo ju vraj ohromilo a rozzúrilo. Teraz, ako sa javí, má Brad opäť novú známosť, neveľmi známu hollywoodsku herečku Lisu Stelly (33). Ktovie, ako na to zareaguje Angelina.

Zatiaľ čo sa Angelina Jolie prevádzala spolu so svojimi deťmi na premiére filmu The Eternals, kde bolo veľkým prekvapením, že najstaršia dcéra dcéra Shiloh (15), ktorá chcela byť vraj vždy chlapcom, si dala na seba po prvýkrát verejne šaty, on sa objavil v LA s novou ženou. Podľa mnohých sa vraj Lisa Stelly (35), ako sa volá nová kráska po jeho boku, na Jolie veľmi podobá. Táto rozvedená herečka si nezahrala vo veľa filmoch, viac sa zrejme sústredila na svoju úlohu matky a manželky, ako aj podnikateľky. Manželstvo  jej však dlho nevydržalo, podobne ako Pittovi.

​Paparazzi zachytili Lisu Stelly ako si vykračovala do hotelovej reštaurácie v Bel Air, luxusnej hollywoodskej štvrti, kde mala stretnutie s Bradom, ako píše portál Radaronline. "Vošli rýchlo a usadili ich v súkromnom boxe v zadnej časti, takže som ich zazrel len letmo," tvrdí očitý svedok. Brad a Lisa sa navečerali v reštaurácii a potom zmizli z dohľadu zvedavcov. Podľa očitých svedkov vyzerali viditeľne šťastne, že sú spolu. Nakoniec, obaja sú rozvedení a nemožno im zazlievať, ak by sa do seba zamilovali. Lisa Stelly sa sklamala v manželstve so synom Ozzyho Osbourna (72), televíznym moderátorom Jackom Osbournom (35). Majú spolu tri malé dcéry, Pearl Clementine (9), Andy Rose (6), a Minnie Theodoru (3).

Pozrite si Angelinu a jej nemenej slávnych kolegov v novej marvelovke s názvom Eternals:

K podaniu žiadosti o rozvod Lisy s Jackom Osbornom došlo v roku 2018, po šiestich rokoch manželstva, keď mala ich najmladšia dcérka Minnie iba tri mesiace. O necelý rok už boli rozvedení, hoci dôvody nie sú známe. Po rozchode bola od leta 2020 zhruba rok vzťah s hercom Skylar Astinom (34). Ešte začiatkom septembra sa o nich písalo ako o páre. Kvôli covidovým opatreniam však boli často odlúčení a to zrejme ich začínajúcemu vzťahu neprospievalo.  Skylar natáčal vo Vancouveri v Kanade "polovicu z času, čo boli spolu". Lisa Stelly venuje veľa času aj svojim podnikateľským aktivitám. 

Lisa je vraj novou ženou po boku herca Brada Pitta, čas ukáže či to nie je iba jedna z mnohých jehp dobrých priateliek: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Stelly (@lisastelly)

​Ale ani Angelina Jolie netrávi všetok čas iba so svojimi deťmi. Aj ju pristihli už dvakrát v LA na večeri s americkým spevákom z Kanady s etiópskymi koreňmi  Weekndom (31) a raz v júli na jednom súkromnom koncerte. Po večeri vo vyhlásenej talianskej reštaurácii Giorgio Baldi v Santa Monice koncom septembra ich po dlhom družnom rozhovore zaviezol šofér čiernym SUV do honosného sídla Weeknda v Bel Air. Zdá sa, že dvojica si momentálne užíva vzájomnú spoločnosť, ale ani jeden nepotvrdil fámy o tom, že by boli v bližšom vzťahu. Začiatkom júna sa po návšteve Jolie u jej bývalého manžela Jonnyho Lee Millera (48) v New Yorku, kde bola na výlete spolu s deťmi, špekulovalo o ich návrate k sebe. Ale zrejme šlo naozaj iba o priateľské stretnutie.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie