Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto sa chodí na narodeninovú párty hviezd?! Modelka dorazila v šialenom outfite!
Zdielať na

Takto sa chodí na narodeninovú párty hviezd?! Modelka dorazila v šialenom outfite!

Archívna reportáž

U nás nie je veľmi známa, zato za oceánom ju poznajú asi všetci. Jednou z výstredných amerických hviezdičiek je aj Andraya Michele Howard (36), známa ako Draya Michele. Je modelkou, herečkou a aj módou návrhárkou s vlastnou značkou. Orientuje sa na svojské módne línie, vrátane modelov plaviek. Svoje telo oblečené do extravagantného oblečenia veľmi rada odhaľuje čo najviac. Predviedla sa takto aj v sobotu na narodeninovej párty známeho rapera Drakea (35) a ako zvyčajne spôsobila poriadny rozruch.

Na hollywoodskych žúroch je zvykom určiť nejakú tému, podľa ktorej sa majú pozvaní hostia obliecť. Známy raper kanadského pôvodu, Drake, si za tému svojej narodeninovej oslavy vybral kriminálny seriál Narcos o drogových karteloch na čele s Pablom Escobarom († 44). Pozvaná bola aj extravagantná Draya. Bolo jasné, že si nevyberie niečo fádne, jej cieľom je vždy zaujať niečím výnimočným. Tentokrát sa doslova blysla blýskavými kovovými retiazkami na jej pozadí a bielymi čižmičkami. Ale ani ostatní pozvaní hostia v nápaditosti svojich outfitov nezaostávali, vrátane hostiteľa.

"Téma bola CARTEL, tak som ju poňala po svojom a pridala som do nej trochu go-go. Nemám veľa fotiek, pretože som mal vybitý telefón, ale bolo mi dobre a to je najdôležitejšie. Moje topánky hovoria za všetko," pripísala Draya k uverejneným fotografiám z party na jej profile na sociálnej sieti pre svojich sledovateľov. Na fotkách bolo vidieť Drayu v oblečení inšpirovanom erotickými go-go tanečnicami. Mala na sebe blúzku s odvážnym vzorom uviazanú tesne pod prsiami a akúsi sukňu zo zlatých retiazok, ktoré v podstate len zdobili jej nohavičky telovej farby. Oblečenie ešte doplnila bielymi čižmičkami, ktoré divoký večierok celkom neustáli a zlomil sa jej podpätok.

Drake kedysi tvoril pár aj so sexy speváčkou Rihannou, pripomeňte si ich spoločný hit Take Care: 

Ak očakávala, že jej outfit vyvolá nadšenie, musela byť komentármi svojich sledovateľov sklamaná. Keď si prezreli jej príspevok, mnohí si robili z jej oblečenia žarty. "Skoro som odpadla, keď som videla obrázok čižmičiek. Dá sa povedať, že párty bola poriadny fet," triafal sa niekto kriticky do stavu, v ktorom musela byť Draya, keď došlo až k zničeniu jej čižmičiek. "Nevkusná ako čert," fľochol niekto iný.​ Draya Michele si ale iste v skutočnosti z kritických poznámok na Instagrame ťažkú hlavu nerobí. Je pre ňu dôležité na seba neustále upozorňovať, ako to už pri influenceroch býva, aby neupadla do zabudnutia. A to sa jej vcelku aj darí.

Draya nemá slovo hanblivosť vo svojom slovníku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Draya Michele (@drayamichele)

Okrem kritiky ale pribudlo, pochopiteľne, aj mnoho obdivných komentárov, napríklad aj od Paris Hilton a ďalších hviezd. Tie negatívne Draya poctivo mazala a tak má síce vyše 400 tisíc srdiečok, ale komentárov len zopár.

 Do povedomia verejnosti sa prvýkrát dostala ako priateľka zabávača Chrisa Browna. V roku 2011 bola súčasťou prvého obsadenia série Manželky basketbalistov LA a v tom istom roku debutovala vo filme One's Will to Love. Súčasťou Basketball Wives LA zostala až do  svojho odchodu na konci štvrtej sezóny show v roku 2015. V roku 2016 sa jej podarilo získať vedľajšiu úlohu vo filme The Perfect Match. Ale už od roku 2011 sa venuje aj návrhom svojich línií oblečenia a jeho predaju a herecká kariéra sa nekoná. Snaží sa ale evidentne zaujať čím sa dá.

Súvisiace články

Najčítanejšie