Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Česká reality šou hviezdička strávila s Deppom tri dni! Vzal si ju aj na izbu!
Zdielať na

Česká reality šou hviezdička strávila s Deppom tri dni! Vzal si ju aj na izbu!

Archívna reportáž

V istej reality show sa aktuálne medzi súťažiacimi objavila aj sympatická blondínka Nicole Treterová. Svojim priaznivcom spomenula jednu zaujímavú historku, ktorá trvala tri dni a udiala sa na tohtoročnom Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch. Najväčšou hviezdou a miláčikom festivalu bol rozhodne Johnny Depp a práve v jeho spoločnosti mala Nicole možnosť stráviť tri nezabudnuteľné dni.

Na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch sa za dlhé roky jeho konania objavilo mnoho filmových hviezd. No také nadšenie, aké vyvolal Johnny Depp, tam vraj ešte nezaznamenali. Jeho zjav a charizma  vyvolávali rozruch všade, kde sa ukázal. K fanúšikom sa správal mimoriadne priateľsky, rozdával autogramy, fotografoval sa s nimi a zdravil ich. Pre mnohých bolo snom, aby sa k nemu mohli aspoň priblížiť. Niektorí sa dočkali aj podania ruky, či dokonca objatia. Hviezdička z reality šou mala poriadne šťastie, keď s ním mohla stráviť až tri dni, píše portál Super.cz.

Na šťastie treba byť pripravený a prípadne mu aj nejako dopomôcť. Zrejme nebolo celkom náhodou, že sa Nikol spolu so svojimi dvomi kamarátkami ocitla v blízkosti hollywoodskej hviezdy. "Bola som vo Varoch s kamarátkami a boli sme v klube, kde sme ho stretli. Chceli sme sa s ním odfotiť a on nás pozval do svojej izby, pretože nechcel na seba upozorňovať v klube pred všetkými. Rozprávali sme sa, celkom dobre sme si rozumeli a tak nás na ďalší večer pozval na večeru. Musím povedať, že je to naozaj úžasný človek, veľmi inšpiratívny a talentovaný," hovorí Nicole, ktorá s kamarátkami zrejme vedela, kam ísť, aby herca stretli.

Johnny Depp mnohých prekvapil a zaujal pokorným a priateľským správaním, pozrite si, ako sa prihovoril návštevníkom nedávneho filmového festivalu v Karlových Varoch:

Všetky tri kamarátky potom strávili so slávnym hercom tri nezabudnuteľné dni a to je moment, ktorý vzbudzuje otázky, ako veľmi blízki si napokon boli. "Nič medzi nami neprebehlo, len sme mu robili spoločnosť. Myslím, že Johnny je osobnosť, ktorá takéto veci nemá zapotreby. Veľmi si ho vážim a dúfam, že sa ešte niekedy stretneme," tajne dúfa mladé dievča v pokračovanie tohto skvelého zážitku s charizmatickým hercom.

Kráska sa môže pochváliť poriadne hviezdnym úlovkom, strávili noc s hercom Johnnym Dedppom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Test (@loveislandceskoaslovensko)

Johnny napriek svojmu veku a napríjemným starostiam v súkromí, ktoré dramaticky postihli jeho kariéru, nestráca optimizmus a dobrú náladu. Ako zažila Nicol aj na vlastnej koži, ešte stále má chuť zabávať ľudí. "Dokonca nám zahral Jacka Sparrowa, od tej úlohy bol na nepoznanie," prezradila Nikol jeden zo spôsobov, akým pobavil herec tri mladé krásky. Či šlo skutočne len o takéto nevinné hry a rozhovory vedia už len oni, no pravdou je, že Johnny sa za svoj búrlivý život navyvádzal toľko, že už skutočne chce azda len pokoj a pohodu s príjemnými ľuďmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie