Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nespoznal by ho nikto! Zo sexi herca je plešavejúci pupkáč!
Zdielať na

Nespoznal by ho nikto! Zo sexi herca je plešavejúci pupkáč!

Kto pozná filmovú sériu z konca deväťdesiatych rokov s názvom Múmia, toho iste zaujal aj šarmantný, vtedy mladý herec Brendan Fraser (54). Ten tam stvárnil hlavnú postavu, statočného Richarda O'Connela, čím si získal milióny fanúšikov na celom svete. Jeho 1,90 metra vysoká postava, dokonalé tehličky na bruchu a ostré rysy tváre ho priam predurčovali na úlohu hrdinu, ktorý zachraňuje svet. Odvtedy však prešlo mnoho rokov a Frasera by už pomaly ani nikto nespoznal. Riadne pribral a pomaly prichádza aj o vlasy. Hollywood mu ale nedávno ponúkol ďalšiu zaujímavú úlohu.

Už čoskoro sa môžu  fanúšikovia komiksov tešiť na filmovú novinku "Batgirl". Do úlohy zloducha Firefly si v tomto filme vybrali herca Brendana Frasera. Firefly je sociopat s vášňou pre pyrotechniku a Fraser ho bude hrať po boku hviezdy Leslie Grace. O obsadení Frasera ako prvý informoval portál Deadline Hollywood.  Premiéra filmu "Batgirl" je naplánovaná pre streamovaciu službu HBO Max, za ktorou stojí spoločnosť WarnerMedia, niekedy v roku 2022. Zaujímavé je, že ide o jeden z prvých veľkých komiksových filmov DC Comics v prospech streamingu namiesto kín.

Zatiaľ nie sú známe konkrétne detaily o deji filmu "Batgirl", no má sa vraj sústrediť najmä na Barbaru Gordon, dcéru gothamského policajného komisára Jima Gordona. Pôjde o jedno z mála komiksových dobrodružstiev štúdia, po "Wonder Woman" a jej pokračovaní, ako aj "Birds of Prey". Sexi Margot Robbie bude ženská superhrdinka. Fraser už s DC skúsenosti má, keďže prepožičal hlas postave Robotmana zo superhrdinského seriálu "Doom Patrol". Herec sa zrejme natrvalo vracia do Hollywoodu po tom, čo ho umiestnili na takzvaný blacklist a nikto s ním údajne nemohol pracovať kvôli tomu, že sa ohradil voči producentovi, ktorý ho "obchytkával".

V minulosti mal Brendan dokonale vypracované telo, čo ukázal aj v komédii o Tarzanovi: 

Odvtedy sa ale Brendan Fraser po dlhom čase objavil až v kriminálnej dráme Stevena Soderbergha "Bez náhlého pohybu" a vo filme Dannyho Boyla "Trust". Nedávno získal hlavnú úlohu v ďalšom filme Darrena Aronofského "Veľryba", ktorý je adaptáciou divadelnej hry Samuela D. Huntera o 600-kilovom samotárovi v strednom veku, a onedlho ho budú môcť diváci uvidieť aj vo filme Martina Scorseseho "Zabijaci kvetinového mesiaca" po boku Leonarda DiCapria a Roberta De Nira. Na prácu sa teda tento teraz už pupkatý seladón s preriednutými vlasmi sťažovať nemôže, ktovie, ako zareagujú jeho niekdajšie fanúšičky.

Brendona Frasera zmenili pribúdajúce roky na nepoznanie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brendan Fraser (@brendan__fraser)

Celkom inak to mal Fraser s obdivom žien, keď ako mladý modrooký fešák s dokonalou postavou predvádzal kaskadérske kúsky vo filme Múmia, ktorý sa odohrával v tajomnom Egypte. Americký rodák z Indianapolisu sa nebál väčšinu nebezpečných kúskov vo filme robiť sám, bez pomoci kaskadérov. Neobišlo sa to ale ani bez jeho  pár úrazov a zranení, ako boli napríklad vyvrtnutie kolena alebo zlomenina rebra. "S nakrúcaním bolo spojených veľa príprav... silový tréning, prísna vysokoproteínová diéta... V scenári bolo napísané, že Rick (Rick O'Connell, pozn. red.) sa prehodí cez celú miestnosť. A potom som to urobil a tak nejako som sa pri tom rozmlátil," priznal portálu Cinema.com svojho času herec. Našťastie, zo zranení sa vystrábil, hoci ho stáli azda kondičku, ako sa javí. No fakt je, že hoci sa na ňom vek prejavil výraznejšie, ešte stále nestratil šarm a povestnú iskru v oku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brendan (@thebrennaisance)

Súvisiace články

Najčítanejšie