Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vôbec to neplánovali a predsa! Rodinka Attilu Végha sa rozrastie!
Zdielať na

Vôbec to neplánovali a predsa! Rodinka Attilu Végha sa rozrastie!

Archívna reportáž

Najlepší slovenský zápasník, čerstvo 36-ročný Attilla Végh a jeho manželka Natália sú manželmi už štvrtý rok a pôsobia ako dokonalo harmonický pár. Minulý rok v januári sa stali rodičmi malého Attilu a zhruba k jeho druhým narodeninám mu zabezpečili ten najlepší darček - súrodenca.

Nie je veľa zápasníkov, ktorí by sa tešili takej popularite ako Dunajskostredčan Attila Végh. Jeho meno pozná azda každý, nepochybne aj vďaka K.O., ktoré zasadil pred necelými dvomi rokmi českej zápasníckej hviezde, Karlosovi Vémolovi, ale aj preto, aký je bezprostredný a vtipný. Attilova nedokonalá slovenčina a veľký zmysel pre humor z neho spravili aj televíznu hviezdu a dokonca je o ňom nakrútený aj veľký dokumentárny film.

Navyše, Attila je ľuďom veľmi sympatický aj pre skromný a pokorný dojem, ktorými pôsobí a rozhodne aj pre jeho lásku k rodine. V rodine Véghovcov sa skutočne žiadne škandály nekonajú, naopak - s Natáliou stále svetu ukazujú svoje rodinné šťastie a lásku.

​A čo už je väčší dôkaz lásky, ako bábätko, hoci v tomto prípade neplánované. "Podaktorí ste mali pravdu. Áno, som v tom. Síce úplne nečakane a neplánovane, ale je to tak. Moje plány na tento rok boli úplne iné, ale ako som raz spomínala, človek mieni, pán Boh mení. Bol to veľký šok pre mňa, skoro som odpadla," napísala Natália úprimne, keďže už podľa fotky spred dvoch týždňov mnohí konštatovali, že iste čakajú druhé bábo. Nastávajúca dvojmama priznala, že už pribrala 5 kíl a to sotva vkročila do druhého trimestru. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Végh (@natalindri)

"Mám veľkú radosť! Attilka bude mať bračeka alebo sestričku," napísal večne rozžiarený zápasník. Matematika je v tomto prípade celkom jednoduchá - bábo by malo prísť na svet zhruba v rovnakom čase, ako prvorodený synček, teda niekedy na prelome rokov. Gratulácie sa len tak sypú, medzi prvými aj od Rytmusa či od Moniky Bagárovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie