Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Belohorcová ukázala svoju postavu v plavkách bez príkras! Čo sa strhlo v komentároch iste nečakala!
Zdielať na

Belohorcová ukázala svoju postavu v plavkách bez príkras! Čo sa strhlo v komentároch iste nečakala!

Archívna reportáž

Je to už 25 rokov čo sa Žilinčanka Zuzana Belohorcová prvýkrát postavila pred kamery, vtedy ako hlásateľka. No najväčší úspech zaznamenala ako moderátorka šteklivej relácie Peříčko a razom sa stala sexbombou v rámci Česka aj Slovenska. A hoci je to už 12 rokov, čo sa rozhodla vody šoubiznisu, ako aj naše končiny opustiť, na jej povesti sexbomby sa v podstate nič nezmenilo.

Zuzana Belohorcová žije už 12 rokov dokonalý rodinný život s českým podnikateľom Vlastom Hájekom, s ktorým má dve deti - 11-ročnú Salmu a 7-ročného Nevia. Minulý rok sa rozhodli opustiť po takmer 12 rokoch slnečné Miami a vybrali si španielske letovisko Marbellu. Tam sa dlho neohriali, naopak, bolo im tam v zime príliš chladno, a tak sa do tretice presunuli na jeden z Kanárskych ostrovov - Teneriffe.

Okrem krásnych výhľadov pridávala Zuzana jednu za druhou aj fotky z jej tréningov. Makala poriadne tvrdo a na jej postave sa to aj odrazilo. No stačilo trochu poľaviť a poľavilo aj telo. 

Zuzana dostala skutočne darček na nezaplatenie:

​Zuzana sa ukazuje často a rada v plavkách, ktorých má evidentne desiatky, a vystavuje na obdiv nielen svoje silikónmi vystužené prsia, ale aj perfektnú figúru. No aktuálne to nie je práve ideálne, ako priznala. "Ja viem, stále je čo zlepšovať. Momentálne však mám obdobie, keď mi ručička na váhe ukazuje asi najviac, ako som kedy vôbec mala, ale nerútim sa z toho," priznala Zuzana úprimne pri fotkách, kde sa skutočne trošku črtajú oblejšie tvary, no vôbec sa nezdá, žeby niečo nebolo v poriadku. Belohorcová ale zdôvodnila, prečo jej číslo na váhe narastá.  "S pribúdajúcimi rokmi sa nám spomaľuje metabolizmus, a preto udržať si svoju váhu je čoraz ťažšie a ťažšie," povedala to, čo je so ženským telom tak akosi "nespravodlivo" spojené.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Belohorcová uznala, že sa v živote nedočkala všetkého, čo by si želala, ale zároveň pomenovala, čo je najdôležitejšie - zdravie. Niet pochýb, že po zverejnení fotiek čakala azda aj kritiku a ostré slová, aké sa jej dostali prednedávnom pri fotke dekoltu, kde boli zjavné stopy času. No na veľké prekvapenie, nič také sa nekonalo. "Ste nádherná, reálna žena," napísala jedna z komentujúcich. "Máš prirodzený sexapeal a to je viac, ako nejaké číslo na váhe," pridala sa ďalšia. "Vyzeráte skvelo, zdravo a spokojne," zhodnotila iná a podobných komentárov pribudlo takmer tristo. Žiadny hejt, žiadna kritika, až sa tomu ťažko verí. Ľudia zjavne vedia odpustiť nedokonalosť, ak je človek dostatočne sebakritický. Zuzana ale môže byť skutočne spokojná, iste by nejedna dvadsiatnička chcela mať jej figúru, ako správne poznamenali ďalší komentujúci. 

Súvisiace články

Najčítanejšie