Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Cibulkovej Jakubko bol u barbera! Nový účes z neho spravil fešáčika na zjedenie!
Zdielať na

Cibulkovej Jakubko bol u barbera! Nový účes z neho spravil fešáčika na zjedenie!

Archívna reportáž

Malý Jakubko Navara robí svojim rodičom radosť už presne rok a jeden mesiac. No nielen im. Bez pochybností ide o jedno z najrozkošnejších detí slovenských celebrít, hoci určite všetky sú pekné a pre svojich rodičov vždy najkrajšie na svete. Jakubka ale jeho mama ukazuje svetu pomerne často, niet sa čo čudovať.

Našej historicky najúspešnejšej tenistke, ktorá sa vypracovala až na 4. miesto v rebríčku tenistiek, sa v živote podarilo veľa vecí. No iste aj ona sama musí uznať, že jej vrcholné dielo vzniklo v spolupráci s jej manželom Michalom. Malý Jakubko je neuveriteľne rozkošný, pričom je ešte dokonalejšou kópiou svojho otca.

Práve spolu s ockom sa vybrali k barberovi. Po návrate z Capri, kde si "Cibulkovci" užívali krásy tohto talianskeho ostrova bez synčeka, bolo načase, aby sa nechal Dominikin manžel upraviť rukou profesionála. A pri tej príležitosti trošku šmykli aj Kubka.

Cibulková môže už od zimy veselo cestovať aj pre jej škandalózne neoprávnené zaočkovanie:

​Jakubko sa môže pochváliť peknými vláskami v špinavej blond farbe a bola by skutočne škoda ho vystrihať na krátko. To uznal zjavne aj barber, hoci zrejme na pokyn chlapčekových rodičov. "Je čas na barbera pre mojich chlapcov," napísala Cibulková k fotke jej milovaných sediacich pred zrkadlom u holiča.

​Jakubko evidentne nemá s pánom s nožnicami v ruke problém, napokon, nebola to jeho prvá skúsenosť. Cibulková sa pochválila aj výsledkom, ktorý ale na prvý pohľad ani poriadne nevidno. Jakubkovi len trošku skrátili vlásky najmä pri krku, aby sa mu v týchto horúčavách nepotil. Inak ostali kadere nezbedne behať po čele, no presne tak to chlapčekovi aj najviac svedčí. Nijaká radikálna zmena nenastala ani u Michala, ktorý je známy svojím typickým hipsterským imidžom štýlového drevorubača. Akurát Dominika tentokrát obišla skrátka, no v jej prípade skutočne nie je nijako ochudobnená - z celej rodinky je to práve ona, kto do svojho imidžu investuje najviac, vrátane pravidelných návštev svojho osobného kaderníka a kamaráta v jednom.

Súvisiace články

Najčítanejšie