Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
GALÉRIA: Cibulková opäť ohúrila! TAKTO to vyzeralo na luxusnej oslave Jakubkových narodenín!
Zdielať na

GALÉRIA: Cibulková opäť ohúrila! TAKTO to vyzeralo na luxusnej oslave Jakubkových narodenín!

Archívna reportáž

Takto pred rokom bola Dominika Cibulková ešte vo Viedni, kde na luxusnej pôrodníckej klinike priviedla na svet svoje prvé dieťa. Z maličkého novorodenca za ten čas vyrástol veľký chlapček, ktorý robí svojim rodičom svojou šikovnosťou nesmiernu radosť. A keďže je jeho mama zhodou okolností aj nadpriemerne majetná, rovnako vysoko nadpriemerná bola aj oslava prvých narodenín Jakubka Navaru.

Už pred časom avizovala Dominika Cibulková plánovanú narodeninovú párty jej synčeka Jakubka, keď ukázala štýlovú pozvánku pre vybraných hostí. Bolo jasné, že ak už pozvánka je dokonalým dielkom, samotná oslava bude úplne špičková. No dá sa povedať, že ešte predčila očakávania.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka išla pri výbere lokality na istotu - tak, ako pred niečo vyše rokom pripravila pre okruh najbližších a kamarátky "baby shower", teda niečo ako rozlúčku s tehotenstvo a vítanie bábätka, aj oslavu prvých narodenín umiestnila do krásneho prostredia Sadu Janka Kráľa na brehu Dunaja v Bratislave.

Dominika by spravila pre Jakubka všetko, napokon, vzdala sa pre neho aj profi tenisovej kariéry:

​Márne by bol ale samotný park krásny, keby nebolo dokonalej výzdoby. Dominika sa opäť zverila do rúk odborníkov zo svadobnej agentúry a tí skutočne nezaváhali a pripravili dekorácie, za aké by sa nemusela hanbiť ani tá najluxusnejšia svadba, nieto oslava narodenín. Všetko v bielobelasých tónoch, nespočetné množstvo balónov, plyšoví mackovia, prekrásne nastretá slávnostná tabuľa a ešte krajšia trojposchodová torta.

Dominika zverejnila aj momentky z prvých chvíľ po pôrode:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Hostia sa skutočne museli cítiť ako na najprominentnejšom žúre, pritom išlo "len" o oslavu ročného dieťatka. No bolo jasné, že Dominika dala dekoratérom voľnú ruku a neobmedzený rozpočet, čo v jej prípade vôbec neprekvapuje. Samotná šťastná mama opäť ohúrila aj dokonalým stylingom a v bielych šatách jej to nesmierne svedčalo. Malý Jakubko dostal iste záplavu darčekov, ale ten najväčší ich iste bezkonkurenčne porazil. Chlapčej má už svoje prvá "fáro", terénne elektrická autíčko, v ktorom si jazdu skutočne užíval, ako je jasné aj z fotiek či videa, ktoré jeho nadšená mama v hojnom počte zdieľala.

Súvisiace články

Najčítanejšie