Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Obrovská tragédia! Bývalému futbalistovi a hviezde reality šou zomrela len 8-mesačná dcérka!
Zdielať na

Obrovská tragédia! Bývalému futbalistovi a hviezde reality šou zomrela len 8-mesačná dcérka!

Zdroj: instagram/AC

Minulý rok v auguste nastala v živote bývalého futbalistu, manekýna a hviezde reality šou, 30-ročného Ashleyho Caina, azda najkrajšia chvíľa v živote. Jeho partnerka Safiyya Vorajee priviedla na svet ich prvé dieťa, dcérku menom Azaylia Diamond. No radosť trvala len osem týždňov.

Len dva mesiace sa tešil 30-ročný britský futbalista Ashley Cain, ktorý sa neskôr preslávil aj ako účinkujúci v reality šou Ex on the Beach, z narodenia rozkošnej dcérky Azaylie Diamond. Potom totiž prišiel krutý verdikt od lekárov - mimoriadne vzácna a agresívna forma leukémie.

Od októbra sa pokúšali o zázrak, dokonca vyhlásili aj zbierku na pomoc dievčatka, nakoľko istá nádej sa javila byť v špeciálnej liečbe, ktorú mohli poskytnúť odborníci v Singapure. Netrvalo ani 24 hodín a vyzbieralo sa vyše milión libier. No dievčatko už bolo vo veľmi vážnom stave na to, aby cesta a liečba ešte mali zmysel.

Takto sa predstavil Ashley ako hviezda reality šou pred 7 rokmi:

V podstate každým dňom mohol nastať koniec, rodičia sa ale rozhodli, že si bábätko vezmú k sebe domov. Uplynulý týždeň prišlo k viacerým komplikáciám, keď už Ashley nedokázala prijímať potravu ani cez hadičku, prestávala dýchať a mala záchvat. Okamžite ju previezli do nemocnice, no bolo jasné, že domov sa už nevráti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BEAST ???? (@mrashleycain)

Najsmutnejšiu správu zverejnili zdrvení rodičia v nedeľu. "Odpočívaj v raji, princezná. Budem ťa navždy držať v srdci, až pokým ťa nebudem opäť držať v nebi," napísal žialiaci otec na Instagram. "Si môj anjel, moje srdce, moja duša. RIP moje drahé bábo, budeš navždy so mnou ako odtlačok v mojom srdci," zverejnila srdcervúcu správu zdrvená mama dievčatka. Priznali, že dievčatko im venovalo oveľa viac času, ako očakávali lekári. Tí sa už prvého apríla vyjadrili, že má pred sebou len deň či dva, vydržala bojovať ešte vyše tri týždne. Dlhšie to už krehký organizmus nezvládol, drobnou útechou pre zlomených rodičov je len to, že už aspoň necíti bolesť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Safiyya Vorajee (@miss_safiyya_)

Súvisiace články

Najčítanejšie