Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Otrasné, čo si dovolila Krainová! Za zosmiešňovanie inej ženy dostala poriadny náklad!
Zdielať na

Otrasné, čo si dovolila Krainová! Za zosmiešňovanie inej ženy dostala poriadny náklad!

Archívna reportáž

Modelka a herečka Simona Krainová patrí nepochybne medzi najpríťažlivejšie ženy českého šoubiznisu. Hoci ju od päťdesiatky delia už len dva roky, vyzerá fantasticky a dokonalú figúru by jej mohli závidieť aj dvadsiatničky. Napokon, ničím iným ako starostlivosťou o seba sa ani veľmi trápiť nemusí. No kým vystavovaním svojho tela, občas aj v úplnej nahote, pobúri len prudérnych či závistlivcov, teraz to už skutočne prehnala.

Česká modelka Simona Krainová (48) si veľmi potrpí na svoju postavu. Každodenne behá, zväčša dbá aj na zdravý jedálenský lístok. Od januára je aj s rodinou na karibskom ostrove Svätý Martin, takže navyše aj pravidelne pláva vo vlnách teplého Karibského mora. Takmer každý deň pridáva na Instagram snímky svojej polonahej postavy v bikinách, ktoré sú zrejme najčastejšie obliekaným kúskom odevu, čo je vzhľadom na horúce podnebie ostrova pochopiteľné. Najnovšie video odtiaľ je ale trochu iné a vyvolalo hneď rad reakcií tých, ktorí navštevujú jej profil.

Simona nakrútila potajomky video, ako sa dve korpulentnejšie dámy pohybujú po pláži. Najmä jedna z nich má na naše zvyklosti nevídané obliny. Je ale vidieť, že sa obe dámy za svoje telá nehanbia, ba pravdepodobne sú na neho dokonca aj hrdé - v tej časti sveta sú totiž poriadne zadky aj prsia považované za ideál. Simona ale nezabudla video aj patrične skomentovať. "To mi bude trvať ešte dlho, než sa dostanem do karibskej formy. Tu platí čím väčší, tým lepší...Tak ja idem pre tú snickersku alebo dve," s istou dávkou irónie napísala Simona komentár k videu. V skutočnosti robí, pochopiteľne, všetko preto, aby si udržala svoju štíhlu a pevnú postavu. Ani ona ju nemá zadarmo a bez úsilia. 

Klebety a ohováračky sú súčasťou Simoninho života aj z druhej strany - keď je ona ich obeťou:

​Už samotné video, ale najmä komentár Simony k nemu, sa nezdali niektorým ženám príliš vhodnými a hneď jej to aj vytkli. Viacerým z nich sa to videla byť jasná provokácia a zosmiešňovanie objemnejšie tvarovaných žien, tzv. body shaming. "Trochu nechápem, prečo ju vôbec nakrúcate. Obdivujem pani, že je sebavedomá a nezáleží jej, čo si myslia druhí. Ale nepríde mi úplne v poriadku ju hneď nakrúcať," s rozhorčením napísala Simone jedna z nespokojných žien. "Pretože je asi 5x väčšia ako Simona a o to ide...Chudú kočku sem nedá. Buď dôchodkyňa, alebo ženy pri tele," pridáva sa k nej druhá. "Simona začína byť dosť trápna! Sebestredná osoba, nič viac," tvrdí zas iná. Krainová sa ale kvôli týmto názorom netrápi. Veľmi rada totiž provokuje a dobre sa pritom zabáva - dôkazom je aj to, že to nie je po prvýkrát, čo v podobnom duchu pobúrila.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Nie všetky názory na video boli negatívne. "Myslím si, že to bolo Simonou myslené ako vtip, nie na tučnotu slečny, ale na to, že u nás by za Simony postavu ženské vraždili a že tam sú IN iné," domnieva sa jedna z mála obhajkýň. Najtrefnejší komentár bol ale zrejme tento: "Povedala by som, že nikde sa nehrotí postava tak veľmi, ako u nás. Je to super, mať rada sama seba a nehanbiť sa za to". Komentujúca stručne povedala to, čo asi cítia mnohé ženy v našich končinách, keď už pre pár kíl navyše sa priam "híka" a prevracia očami. To Krainovej nehrozí, no ju jej postava aj živí. V skutočnosti na snímkach z karibského ostrova, kde vystavuje na obdiv svoju postavu v plavkách, im robí zároveň reklamu ako modelka. Predajom oblečenia sa aj živí, takže vlastne spája príjemné s užitočným. Akurát by pri tom asi radšej mala ostať a nenakrúcať a nezverejňovať cudzích ľudí akejkoľvek postavy, je to rozhodne za hranicou slušnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie