Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková ohúrila figúrou! Cvičenie fantasticky zabralo, TOTO je postavička ako lusk!
Zdielať na

Cibulková ohúrila figúrou! Cvičenie fantasticky zabralo, TOTO je postavička ako lusk!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková sa počas tehotenstva poriadne zaoblila, čo je úplne v poriadku a aj pochopiteľné. Profesionálna športovkyňa zrazu prestala s pohybom a iste ani strava nebola taká striktná, čo sa zvykne o to rýchlejšie prejaviť. Ťažkú hlavu si z toho, našťastie, nerobila - dobre vedela, že sú v jej živote s príchodom bábätka značne dôležitejšie veci. A napokon, každé nabraté kilo sa predsa dá zhodiť.

Dominika Cibulková od malička lietala na kurtoch a tak, ako boli vydreté jej víťazstvá, rovnako bola vďaka športu "vymakaná" jej postava. No nikdy nepatrila k tenisovým "modelkám" s dlhými, štíhlymi končatinami, ako je napríklad jej kolegyňa Daniela Hantuchová. Bolo jasné, že Dominika je typ, ktorý skutočne musí byť neustále v pohybe, aby si štíhlu figúru udržala.

Zrejme aj samotná Dominika počítala s tým, že keď zrazu s pravidelným a intenzívnym pohybom zo dňa na deň sekne, na jej postave sa to prejaví. A ak sa k tomu priráta tehotenstvo o zaguľatení už nebolo pochýb. No to bolo rozhodne druhoradé - najpodstatnejší bol rastúci človiečik v bruchu a Cibulkovej psychická pohoda.

Ukončenie profi kariéry v kombinácii s tehotenstvom znamenali pre Dominiku aj kilá navyše:

​Pomaličky to už ale bude rok, čo Jakubko 14. júna prišiel na svet. To je obvykle hranica, ktorú si ženy stanovia ako ideálny čas byť opäť späť vo "vlastnej koži". Dominika po zhruba 8 mesiacoch prestala aj dojčiť, tak už jej vôbec nič nebránilo pustiť sa do boja s kilami naplno, prípadne aj s pomocou doplnkov výživy. A ako v poslednom období pravidelne v instastories dokazuje, zobrala to vážne. K dennej rutine evidentne pridala nielen tréningy na stacionárnom bicykli, kilá totiž miznú jedna radosť.

Táto fotka svedčí o výraznom úbytku kíl:

Instagram/DC

​Letná bikini sezóna sa blíži a hoci boli na Dominikinej figúre badateľné zmeny už počas toľko kritizovanej dovolenky na Maledivách, teraz už ide skutočne o radikálnu zmenu. Najnovšia fotka z jej profilu na Instagrame vyráža dych. Dominika je na nej v obtiahnutom čiernom tope a rovnako úzkej sukni a po "pneumatikách", či výrazných oblinách nie je ani stopy. Čiastočne odhalené bruško hlási, že poriadne spevnelo, rovnako boky sú evidentne užšie. Možno Cibulková tentokrát skutočne pozitívne motivuje, mohla by ideálne spraviť aj sériu fotiek "predtým a potom", aby bola jej fantastická premena ešte zjavnejšia. 

Turistika so záťažou je tiež skvelý spôsob, ako na nadbytočné kilá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie