Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po siedmykrát zasnúbená! Známa celebrita sa chce po pár mesiacoch vzťahu po štvrtýkrát vydať!
Zdielať na

Po siedmykrát zasnúbená! Známa celebrita sa chce po pár mesiacoch vzťahu po štvrtýkrát vydať!

Zdroj: Instagram/katie price

Niekdajšia britská sexbomba, dnes plastikami otesaná hviezdička sociálnych sietí, v pravidelných intervaloch šokuje svojich fanúšikov na sociálnych sieťach rôznymi výčinmi z jej súkromného života. Okrem toho, že Katie Price rada vpúšťa kameru do svojho súkromia a nakrúca reality šou o živote s jej ťažko postihnutým synom, celkom svižne mení aj svojich partnerov či manželov. Avšak zdá sa, že tentokrát opäť zakotví po boku aktuálneho partnera nadlhšie, ten jej totiž nastokol na prst ligotavý prsteň a požiadal ju o ruku.

Niekdajšia modelka a televízna postavička Katie Price (42) sa dočkala svojich v poradí siedmych zásnub, keď pred ňou pokľakol jej partner, taktiež účastník televíznej reality šou a predavač áut, Carl Woods (31). Päťnásobná mama ani chvíľu neváhala a povedala áno. Saamozrejme, stalo sa to pred zrakmi magazínu OK!, aby mohla takúto významnú udalosť aj patrične speňažiť. Pochválila sa však aj fanúšikom na sociálnych sieťach.

Zaľúbenci prezradili pre spomínanému magazínu aj to, že tento krok nebol "nečakaný a spontánny". O spoločnej budúcnosti sa vraj napriek búrlivému vzťahu rozprávali celkom často a Katie dokonca o jedenásť rokov mladšieho Carla označila za muža svojho života. Jej traja bývalí manželia tak zrejme ostali celkom sklamaní, že sa im takejto pocty nedostalo. "Je veľmi osviežujúce byť konečne s mužom, ktorý je ochotný v prípade, že sa rozhodnem už nikdy nepracovať, sa o mňa postarať. Ja ho jednoducho milujem," predostrela svoju motiváciu ísť do štvrtého manželstva táto excentrická britská celebrita. 

Katie nakrúca pre divákov na Youtube vlastnú reality šou, v dome s piatimi deťmi a množstvom domácich miláčikov je častokrát poriadne rušno:

O tom, že je Carl rodinne založený a uznáva tradície svedčí aj skutočnosť, že o Katinu ruku najprv požiadal jej rodičov a dokonca vraj aj jej syna, 15-ročného Juniora, ktorého má so spevákom Petrom Andrem. "Veľa sme sa o tom rozprávali, vedela som že to má v pláne, len som nevedela kedy. Bolo to úžasné," rozplýva sa budúca pani Woodsová nad priebehom zásnub. Na svojich Instgramoch obaja naťahovali fanúšikov už niekoľko mesiacov. Niekoľkokrát v príbehoch uverejnili videá, kde ju Carl zdanlivo žiadal o ruku, či zverejnili fotky s bruškom, ktoré sa však napokon ukázalo ako zámerne nafúknuté. Preto nečudo, že aj pod týmto oznámením sa objavili komentáre ako "Je to opäť iba žart?" či pesimistické tvrdenia ako "Ďalšie manželstvo, ďalší muž. Ďalšie dieťa a budúca rozpadnutá rodina." 

Katie so svojím snúbencom Carlom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Katie Price bola za svoj život totiž trikrát vydatá a zároveň aj rozvedená, o ruku ju už požiadalo hneď niekoľko mužov. Avšak ani jeden z nich excentrickú a búrlivú povahu niekdajšej modelky a päťnásobej mamy nedokázal ukočírovať. Jej prvé zásnuby sa datujú až do roku 1997 s hviezdou britskej televíznej šou Gladiátor, Warrenom Furmanom, neskôr bola tiež zasnúbená s argentínskym hercom Leandrom Pennom či fitnessákom Krisom Boysonom. Bývala modelka má dovedna päť detí, syna Juniora (15), dcéru Princess (13) z manželstva so spevákom Petrom Andrem, syna Jetta (6) a päťročnú Bunny so striptérom Kieranom Haylerom a najstaršieho, čoskoro 19-ročného ťažko zdravotne postihnutého Harveyho z krátkeho romániku s futbalistom Dwightom Yorkom, ktorý sa o syna, žiaľ, dodnes nezaujíma. 

Súvisiace články

Najčítanejšie