Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Cibulková si opäť zavarila! TOTO zadovážila Jakubkovi a už aj sa strhla vlna kritiky!
Zdielať na

Cibulková si opäť zavarila! TOTO zadovážila Jakubkovi a už aj sa strhla vlna kritiky!

Archívna reportáž

Zdá sa, že čokoľvek Dominika Cibulková spraví, okamžite je vyzvŕtaná zo všetkých strán a postavená pred virtuálny všeľudový súd. A neraz dopadne veľmi zle, na jej šťastie ale nemajú tieto "rozsudky" žiadnu moc a tak ich môže celkom spokojne ignorovať. No niekedy spraví prešľap, ktorý by stálo za to prehodnotiť - nie kvôli ľuďom, ale pre vlastné dobro.

Nie je ľahké byť celebritou s pol miliónom sledovateľov na sociálnej sieti. Na jednej strane je to síce príjemné vedomie popularity, pre mnohých influencerov je to zároveň aj slušný zdroj príjmov, no na druhej strane je človek neustále hodnotený a aj kritizovaní. Že nie je možné zavďačiť sa úplne všetkým dobre pozná aj Dominika Cibulková.

Naša najúspešnejšia tenistka, ktorá sa dostala až na štvrtú priečku svetového rebríčka žien a bola aj majsterka sveta, patrí rozhodne medzi najkontroverznejšie hviezdy sociálnych sietí. No paradoxne, väčšinu z jej "prešľapov" netvoria zámerne vyvolávané škandály, obvykle ide jednoducho o Dominikin životný štýl. To, samozrejme, neplatí o neoprávnenom očkovaní, keď ale išlo podľa jej tvrdenia skôr o nevedomosť a "nechala sa voviesť do omylu".

Cibulková si svoj "omyl" aspoň symbolicky odpracovala:

​Podobne sa zjavne nechala voviesť do omylu aj pri kúpe nosiča pre jej synčeka Jakubka. Ak by totiž venovala chvíľku zisťovaniu, aký nosič na deti je správny, skutočne ergonomický a ako sa deti majú nosiť, zrejme by si vybrala iný produkt, než akým sa práve pochválila na Instagrame. S Jakubkom vyrazili na výlet na Plavecký hrad, pod ktorým má Dominika luxusnú chalupu. Oku skúsených matiek neuniklo, že 9-mesačný chlapček je umiestnený v nie celkom ideálnom nosiči, navyše v celkom nesprávnej polohe a tak sa na sociálnych sieťach v nosičských skupinách začala šíriť fotka Dominiky aj s kritickými komentármi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Podľa princípov správneho nosenia detí, ktoré je ergonomické jedine za splnenia určitých podmienok, by dieťa nemalo byť za žiadnych okolností otočené tvárou dopredu. Neexistuje nosič, v ktorom by totiž mohlo byť dieťatko takto posadené správne, vždy prichádza či už k tlaku na genitálie, alebo k nesprávnemu prehýbaniu chrbtice a to môže mať nedobré následky na celý život. Dominike sa okamžite ozvali mamičky do správ a tak im dala vedieť, že vie, čo robí. "Dámy, ďakujem za upozornenie, viem, že sa takto v tom dieťa nenosí, buďte pokojné, bol tam len na 5 minút," ubezpečila znepokojené "poradkyne". No faktom ostáva, že ani samotný Cibulkovej nosič nie je ideálny, nakoľko v ňom dieťa nemá dostatočne naširoko nohy v polohe písmena M. Zrejme ale Dominika neplánuje Jakubka nosiť hodiny a hodiny, v tom prípade sa azda dá nad chvíľkovým nesprávnym nosením prižmúriť oko.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie