Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Porazil Mikea Tysona, Vina Diesela aj Brucea Willisa! Princ William ale zrejme o TOTO víťazstvo nestál!
Zdielať na

Porazil Mikea Tysona, Vina Diesela aj Brucea Willisa! Princ William ale zrejme o TOTO víťazstvo nestál!

Archívna reportáž

Mnohým mužom sa so zvyšujúcim vekom zároveň znižuje počet vlasov na hlave, čo väčšina z nich neberie celkom pokojne. Vedome sa tento hendikep snažia nejakým spôsobom zakryť či už nosením čapice, šiltovky, úpravou účesu, alebo pomocou transplantácie vlasov. Niektorí volia radikálny spôsob a hlavu si radšej oholia celkom a treba uznať, že u mnohých to napokon pôsobí veľmi sexy.

Stať sa najsexi mužom planéty by sa nepochybne páčilo každému. Stať sa najsexi plešatým mužom už zrejme o niečo menej. Ako však prináša portál The Sun, paradoxne práve istá londýnska klinika, kde sa vykonávajú transplantácie vlasov, sa na základe prieskumu rozhodla udeliť titul najsexi plešivca planéty. Víťazom sa stal britský princ William, s čím sa nie všetci stotožňujú, a azda ani on sám o tento titul ani veľmi nestojí. 

Spoločnosť Longevita zvolila tak trochu zvláštnu metódu, na základe ktorej rozhodla o víťazovi. Odborníci z tejto kliniky vyhľadávali na internete články, kde sa spomínali plešatí muži s prívlastkom sexy. Najčastejšie sa toto spojenie objavilo v súvislosti s menom princa Williama, až skoro 18 miliónkrát. Tento kedysi blond vlasatý tínedžer, bol idolom mnohých žien. Po dvadsiatke začal postupne vlasy strácať, čo nezostávalo v médiách bez štipľavých komentárov. On sa rozhodol, že na zlepšenie imidžu zmení účes na spôsob spiffy. Vrch hlavy si dal ešte viac oholiť a po stranách skrátiť stále vytrvalé vlasy na minimum. A tak urobil z núdze cnosť. Zvýšil tým svoju charizmu a získal výzor dôstojného sebavedomého muža, čo je pre princa a následníka trónu veľkým plusom.   

Princ William nie je narozdiel od svojho brata obdarený bujnou hrivou, na jeho príťažlivosti to však nič nemení, ba naopak:

​Za princom William skončil ako druhý v poradí Mike Tyson, na ďalších miestach sa v prvej päťke umiestnili Jason Statham, Pitbull a Michael Jordan. Až v druhej polovici sa umiestnili také hviezdy ako Bruce Willis, Vin Diesel či John Travolta. Fanúšikovia herca Stanley Tucciho, známeho z filmu Diabol nosí Pradu, boli nespokojní, že ich favorita nenašli na žiadnom mieste. Jeden z nich sa na sociálnej sieti zrejme žartom spýtal: "Čím si Stanley Tucci zaslúžil takú neúctu?" Jedna jeho obdivovateľka sa rozhorčila: "Stanley, pomstíme ťa!" Herec zareagoval vtipnou otázkou: "Čia koruna by mala nosiť túto korunu? Toľko úžasných možností". Následne ukázal vlastný výber plešivcov zahŕňajúci aj rôzne filmové postavy, formou koláže. Nechýbal tam Ryan Reynolds či herečka Tilda Swinton, ktorá, našťastie, holohlavú postavu len stvárnila. 

Princ William získal prvenstvo v súťaži o nejsexi plešivca roka, za ním nasledoval MIke Tyson, Jason Statham či spevák Pitbull:

Prestížna klinika, zaoberajúca sa transplantáciou vlasov, týmto kurióznym prieskumom, publikovaným v denníku The Sun, na seba upozornila a urobila si tým zároveň obrovskú reklamu. A zrejme to bol aj hlavný cieľ, keď sa jej  pracovníci podujali na túto nadprácu. Napriek tomu, že sú plešatí muži v kurze, predsa len mnoho takto postihnutých mužov radšej podstupuje chirurgický zásah, aby navrátili svojej hlave pôvodný počet vlasov. A nie je to lacná záležitosť. Okrem peňazí musia obetovať aj množstvo času a obrniť sa trpezlivosťou, ak sa chcú potešiť  výsledkom. Klinika ponúka širokú škálu techník, od neinváznej terapie PRP, špičkovej transplantácie FUE a inovatívnej ICE so štepmi. Každý si môže vybrať ten postup. ktorý mu najviac vyhovuje. Prečo ale neostať plešivcom, keď je tak sexi, je otázka na správnom mieste.

Súvisiace články

Najčítanejšie