Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Proti Meghan sa ozval ďalší dôležitý hlas! TAKTO obhajuje Kate, pričom herečke neverí ani slovo!
Zdielať na

Proti Meghan sa ozval ďalší dôležitý hlas! TAKTO obhajuje Kate, pričom herečke neverí ani slovo!

Archívna reportáž

Po škandalóznom rozhvore s Oprah sa ozval ďalší človek, aby svetu povedal svoj pohľad na vyjadrenia a obvinenia Meghan na adresu kráľovskej rodiny, ktoré v ňom zazneli. Avšak opäť je to hlas z iného tábora, ako by si vojvodkyňa zo Sussexu želala. Strýko vojvodkyne z Cambridgeu sa rozhodol zastať svojej netere a tvrdí, že nepozná srdečnejšiu osobu ako je Kate. Preto neverí, že by dokázala zájsť tak ďaleko a dohnať americkú herečku pred svadbou s Harrym až k slzám.

Gary Goldsmith, ktorého denník Daily Mail predstavil ako strýka vojvodkyne Kate Middleton, neverí, že jeho neter rozplakala svojim správaním Meghan Markle, ako tvrdila v rozhovore u Oprah. Podľa neho je Kate veľmi dobrý človek a nikdy by nikomu vedome neublížila. Pravdou je, že pôvodná verzia príbehu hovorila o opaku, a to, že práve Kate bola tá, kto z ich potýčky ohľadom družičkovských šiat odišiel so slzami v očiach.

V rámci kontroverznej spovede u Oprah Winfrey zašli vojvodovia zo Sussexu aj do takých detailov ich "ťažkého" života na kráľovskom dvore, ktoré mali Meghan dokonca dohnať k myšlienkam na samovraždu. O ich pravdivosti sa aj tri týždne po odvysielaní rozhovoru živo diskutuje a v paláci dokonca vyšetrujú šikanu nvoči zamestnancom zo strany Meghan. Aj údajnú hádku medzi dvomi kráľovskými nevestami prezentovali britské médiá tak, že s detailmi šiat družičiek bola Meghan natoľko nespokojná, že Kate dohnala k slzám.

Svadba Harryho a Meghan bola nepochybne spoločenskou udalosťou roka 2018, predchádzalo jej však mnoho drám a nezhôd so zamestnancami, ale aj medzi členmi rodiny:

"Stal sa opak. Pár dní pred svadbou boli naštvaná kvôli niečomu, čo sa týkalo kvetinových šiat družičiek a to ma rozplakalo. Veľmi tým ranila moje city," tvrdila u Oprah, s tým, že dôkazom boli aj kvety, ktoré jej  na znak ospravedlnenia Kate poslala. Túto verziu však viac nezniesol trpieť Katin strýko Gary Goldsmith, ktorý tvrdí, že podobný scenár nie je pri povahe jeho netere ani možný. "Neverím, že by Kate rozplakala Meghan. Poznám ju od narodenia, nie je zlá, nemá to v povahe," tvrdil pre spomínaný denník Gary a je presvedčený, že príbeh sa stal presne tak, ako bol prezentovaný médiami v čase, keď sa udial. 

Kate je podľa strýka stelesnením dobra, zbožňujú ju aj samotní Briti, ktorí práve Meghan nedokázali za tri roky prísť na chuť:

"Ak niekoho ovládla hystéria, musela to byť Meghan. Kate sa snažila o zmierenia. Budem za jej česť bojovať, dokým budem žiť," zdôraznil strýc Gary svoju neochvejnú vieru v Katinu nevinu. Ten sa iba krátko po odvysielaní rozhovoru na adresu Meghan tvrdo vyjadril, keď povedal, že jej "neverí ani slovo". Podľa neho si je ako herečka veľmi dobre vedomá manipulatívnych techník, ktoré neváha použiť aj v bežnom živote, a najmä v mediálnom boji proti jednej z najslávnejších monarchií sveta. Meghan si však našla útočisko v rodnej zemi, Spojených štátoch amerických, kde si paradoxne po rozhovore s Oprah získava stále viac a a viac priaznivcov, ktorí jednoducho romantické príbehy o Populuške a princovi milujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie