Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšie bábätko hviezdneho páru je na ceste! Herečka sa pochválila už poriadne veľkým bruškom!
Zdielať na

Ďalšie bábätko hviezdneho páru je na ceste! Herečka sa pochválila už poriadne veľkým bruškom!

Zdroj: instagram/KD

Azda každá tehotná žena vníma a prežíva svoje tehotenstvo inak, avšak nájdu sa mnohé dámy, ktoré sa práve v požehnanom stave cítia krajšie a spokojnejšie ako kedykoľvek predtým. Môžu za to azda dobré gény, hormóny či pocit šťastia z rastúceho života pod srdcom. V každom prípade čoraz častejšie zdobia krásne celebritné mamičky titulky prestížnych magazínov a najnovšie sa k nim pridala aj známa hollywoodska herečka, 38-ročná Kirsten Dunst.

Herečka Kirsten Dunst, známa aj ako Mary Jane Watson z novodobých filmov o Spidermanovi sa stane už čoskoro po druhýkrát mamou. Po dvojročnom synčekovi Ennisovi urobí dvojnásobného otecka zo svojho snúbenca a zároveň hereckého kolegu Jesseho Plemmonsa. Radostnú novinku odhalila odetá do romantickej krajky na titulke W magazine, spod ktorej presvitalo už poriadne veľké bruško. 

Aj keď sa Kirsten trošku posťažovala, že sa počas fotenia necítila v niektorých polohách kvôli zaguľatenému brušku veľmi pohodlne, výsledok je vskutku fantastický. Kirsten na niekoľkých záberoch prestriedala viacero na mieru šitých rób z rôznych materiálov, strihov a farebných prevedení z dielne Laura a Kate Mulleavy. Fotenia sa ujala uznávaná fotografka Zoë Ghertner pod skúseným vedením 49-ročnej režisérky Sofie Coppola, Kirsteninej dobrej kamarátky a zároveň dcéry slávneho Francisa Forda Coppolu (81). Herečka si podľa vlastných slov spoluprácu s týmyto dámami užívala aj vďaka profesionálnemu prístupu.

S otcom svojich detí, hercom Jessom Plemmonsom sa Kirsten zoznámia pri nakrúcaní seriálu Fargo:

"Cítila som sa bezpečne. Dávala mi pocit, že som v pohode, že sú v pohode moje zuby a že som pekná," opisuje spoluprácu s hviezdnu režisérkou Kirsten. S ňou už spolupracovala pri nakrúcaní filmov Smrť panien, Mária Antoinetta či Oklamaný a za dlhé roky medzi nimi vzniklo aj pevné priateľské puto. "Je úžasné mať ten typ priateľstva, počas ktorého vidíte rásť vaše deti. Ak mám byť úprimná, je len málo podobných spoluprác, že sa s niekým poznáte tak dlho a nie je to pritom ani vaša rodina," velebí Kirsten svoj priateľský vzťah s uznávanou režisérkou, ktorá má už taktiež dve deti, 10-ročnú Cosimu a 14-ročnú Romy.

Kirsten prezradila radostnú novinku prostredníctvom krásnych a vkusných fotografií vo W magazine:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa W Magazine (@wmag)

Kirsten má so svojím snúbencom, hercom Jessom Plemmonsom, s ktorým sa spoznali v roku 2016 na pľaci pri nakrúcaní seriálu Fargo, už dvojročného syna Ennisa. Iba nedávno sa však špekulovalo, či už neprebehol tajný svadobný obrad, keďže sa v roku 2019 pri odovzdávaní cien Jesse o Kirsten vyjadril ako o skvelej matke a zároveň manželke. Avšak odhliadnuc od formálnych obradov či obrúčok na rukách, dôkaz o tom, že sa s Jessom stále veľmi milujú nosí herečka pod srdcom.

Súvisiace články

Najčítanejšie