Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Agáta Hanychová šokuje vyjadrením o svojich deťoch: Syn je poloautista, dcéra nie je pekná!
Zdielať na

Agáta Hanychová šokuje vyjadrením o svojich deťoch: Syn je poloautista, dcéra nie je pekná!

Archívna reportáž

O českej modelke a moderátorke Agáte Hanychovej, ktorá sa minulý rok rozviedla so známym hercom Jakubom Prachařom, sa toho napísalo naozaj veľa. Podnikala v mnohých oblastiach, pracovala ako moderátorka pre televíziu a teraz ju živí hlavne Instagram, kde ju sleduje takmer štvrťmilióna ľudí. V mladosti viedla dosť škandálny spôsob života, po svadbe s Prachařom sa to značne zmenilo. Ale vo vzťahoch s mužmi má smolu, čoho dôkazom je aj čerstvý rozchod so stolárom Adamom Reiterom. Prekvapila ale aj iným priznaním.

Je toho málo, čo by Agáta Hanychová na seba doteraz neprezradila, alebo niekto iný na ňu nevyklebetil. Moderátorka talkshow Extra host, herečka Eva Decastelo, sa predsa len pokúsila v rozhovore s Agátou, jej dlhoročnou priateľkou, niečo nové zistiť, píše portál Extra.cz. Vďaka otvorenosti a ochote Agáty odpovedať snáď na všetko, sa v rozhovore premleli rôzne témy z jej minulého aj súčasného pestrého života. Teraz sa exmanželka Jakuba Prachařa musí hlavne oháňať, aby uživila sama domácnosť s dvomi malými deťmi. 

Že to nie je vždy jednoduché, bolo vidieť aj v jej televíznom projekte Máma nad věcí. Deti jednajú často nevyspytateľne a Agáta má čo robiť, aby zvládala tie svoje, najmä malú Miu. O jej povahe má čo-to prezradiť aj vtipná historka, ako Mia zareagovala, keď ju chcela Agáta za neposlúchanie postrašiť. "Mia, tak poď, odveziem ťa do pekla. A ona: 'Áno, super, budú tam čerti, že?'," uviedla nečakanú odpoveď malej čertice. No zjavne to mala po kom zdediť. Keď sa totiž Agáta spýtala mamy, herečky Veroniky Žilkovej, po kom je malá taká zlá, odpoveď bola jasná. "Po tebe, ty si bola taká istá," odpovedala Veronika. "Takže ja som bola asi fakt príšerná. Vráti sa ti to na deťoch, bohužiaľ u mňa platí," konštatovala Hanychová s povzdychom.

Agáta rada provokuje, napríklad aj takýmito vyjadreniami:

​O svojej štvorročnej dcére si myslí, že má herecký talent, ten zrejme zdedila po otcovi, lebo ona ho vôbec nemá. Mia ju vraj dokáže už od troch rokov napodobnovať. No nečakané je, ak matka povie o svojej dcére, že nie je pekná, to podľa Agáty vraj Mia zdedila po otcovi. "Ale ja dúfam, že z toho vyrastie," dodala, ale keď moderátorka poznamenala, že je rozkošná, svoje vyjadrenie upresnila. "Ona je naozaj rozkošná, alebo môžeš povedať, že zvláštna. To sa vždy hovorí o škaredých dievčatách, že sú zvláštne. Vieš, ona nie je pekná, ale zvláštna. Takže Mia je zvláštna, ale ja dúfam, že bude pekná, keď bude staršia," zauvažovala. Pomaly desaťročný syn Kryšpín je podľa nej dobré dieťa. "Je to taký polo, nechcem povedať autista, ale ten sa hrá na tom počítači a je mu to trošku všetko jedno," myslí si Agáta.

Agáta svoje deti miluje, hoci je možno až príliš tvrdo "objektívna":

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Čo sa týka detí, je Hanychová s oboma ich oteckami spokojná, pravidelne sa s deťmi stýkajú a berú si ich aj k sebe domov v rámci striedavej starostlivosti. "Pred týždňom mi jeden otecko priviezol jedno dieťa, druhý priviezol druhé a potom ešte pol hodiny stáli pred domom a rozprávali sa spolu," pochvaľuje si Agáta, ako dobre spolu vychádzajú. Ona si uvedomuje, že vzťah s nimi má už vyriešený a s istým sebazaprením musí kvôli deťom prekonať to, že jej ublížili. Chce, aby deti mali s otcami pekný vzťah, preto na sebe zapracovala, aby dokázala rodinu stmeľovať, napriek svojim pocitom. To ju naučila mama, ktorá je asi najdôležitejší človek v jej živote: "To je človek, ktorý ma najviac štve, ale ktorého najviac poslúcham a ktorý mi najviac pomáha a je môj životný vzor. Ale je to ako. Bije sa to tam, ako vo všetkých vzťahoch s rodičmi. Je to naozaj môj životný vzor". A drží sa vo svojom živote aj jej kréda: "Život nie je to, čo chceš, ale to, čo vydržíš".

Súvisiace články

Najčítanejšie