Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Sympatický český herec prichytený s novou láskou?! TOTO by mal byť DÔKAZ!
Zdielať na

Sympatický český herec prichytený s novou láskou?! TOTO by mal byť DÔKAZ!

Archívna reportáž

Vo vzduchu už cítiť prvé náznaky jari, je teplejšie a to využilo veľa ľudí či už v mestách alebo v prírode na to, aby dopriali svojim pľúcam prechádzku či rovno beh pre zdravie. Po zime je v organizme značný nedostatok hormónu šťastia, serotonínu, a práve pohybom a zdravou životosprávou sa dá vyhnúť známej jarnej únave. Je si toho zjavne vedomý aj známy český herec, ktorý má, zdá sa, zároveň obrovskú motiváciu k tomu, aby sa po uličkách stovežatej Prahy občas prebehol.

Český herec Vojta Kotek (33), známy aj z českej komédie Snouborďáci, či z výpravnej série o Márii Terézii, bol nedávno prichytený fotografmi českého portálu Expres pri rutinnom behu v uliciach Prahy so sympatickou vyšportovanou brunetkou. Prekvapením bolo, že žena disponuje aj kľúčami od jeho bytu, čo vytvára domnienku, že že oficiálne nezadaný herec má v živote novú lásku.

Herec, ktorý si v športovej komédii o snouborďákoch zahral sympatického Rendyho po boku hereckého kolegu Jiřího Mádla, zatiaľ na pevný a trvalý vzťah nemal veľké šťastie. Vojta Kotek, ktorého niektorí označujú za českého Zaca Effrona, pritom nemá o nápadníčky spomedzi  fanúšičiek, ale aj hereckých kolegýň žiadnu núdzu. No zdá sa, že v časoch pandémie sa konečne nejaká zapáčila aj jemu, keďže ho veľmi často vídať v spoločnosti peknej brunetky, ktorá má ne neho evidentne dobrý vplyv. V uliciach Prahy spolu odbehnú rannú rutinu, a zdá sa, že má dlhonohá tmavovláska s vytrvalosťou skúsenosti, keďže je Vojta väčšinou v jej závese. 

​V komédii Padesátka si zahral Vojta Kotek po boku Jauba Prachařa či Ondreja Pavelku:

Prekvapením na fotografiách, ktoré môžete vidieť v galérii TU, je, že po dobehnutí k bráne, kde má herec svoje obydlie, vytiahla kľúče od zámku práve neznáma kráska. Možno ich u seba uschovala len počas behu, no skôr sa zdá, akoby bránu odomkla úplne prirodzene, ako Kotkova "spolubývajúca". Po minuloročnej hrozivej nehode na motorke sa musel Vojta niekoľko mesiacov zotavovať, a tak je celkom prirodzené, že si chce s prvými teplými dňami rozhýbať kostru. Navyše, ako ďalej píše spomínaný portál, zaneprázdnený a obsadzovaný herec sa venuje zároveň aj dabingovej réžii, a tak nečudo, že si občas potrebuje "vyvetrať hlavu". Vysoká brunetka vždy sympatického herca vyzdvihne na aute, a vozí ho kam treba po jeho rodnej Prahe. Široké úsmevy na ich tvárach svedčia o tom, že si vzájomnú spoločnosť užívajú.

Vojta Kotek je všestranný umelec, okrem filmov účinkuje aj na divadelných doskách a tiež hrá perfektne na basgitaru s českou kapelou THIS:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TH!S (@thiscz)

Vojta Kotek je známy svojou dobráckou povahou a tak by mu šťastie v láske doprialo mnoho fanúšikov či blízkych priateľov a kolegov. Avšak nedá sa vylúčiť, že slečna sa skutočne "iba" stará o hercovi kondičku a robí mu parťáčku pri chudnutí. Avšak aj šport dokáže spojiť ľudské osudy, a ani dobré priateľstvo nie je v dnešnej dobe márna ponuka. Keďže je Vojta známy tým, že o súkromí veľa nerozpráva, to aký má ich vzťah charakter ukáže až čas.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie