Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialené šperky ako sľub lásky?! Beckham so snúbenicou si pre ne nechali vytrhnúť zuby!
Zdielať na

Šialené šperky ako sľub lásky?! Beckham so snúbenicou si pre ne nechali vytrhnúť zuby!

Archívna reportáž

Najstarší syn manželov Davida a Victorie Beckhamovcov, Brooklyn Beckham, to s láskou zjavne myslí vždy veľmi vážne. Má síce iba 22 rokov, ale stihol sa už trikrát zasnúbiť. Jeho zatiaľ poslednou snúbenicou sa stala o štyri roky staršia herečka Nicola Peltz, dcéra jedného z najbohatších mužov na svete. Brooklyn ju požiadal o ruku len po pár mesiacoch randenia a vyzerá, že to medzi nimi naďalej poriadne iskrí.

Brooklyn Beckham a jeho vyvolená, herečka Nicola Peltz si už nejaký čas hrkútajú v spoločnom príbytku, luxusnom newyorskom apartmáne, avšak stále majú potrebu vyznávať si lásku aj prostredníctvom sociálnych sietí. Nedávno sa pochválila aj zbierkou drahých šperkov, ktorými sa navzájom obdarúvajú na znak svojej náklonnosti a oddanosti.  

Pred pár dňami Nicola prezradila na Instagrame, že nechala vyrobiť u klenotníka pre seba a Brooklyna niečo unikátne. "Dala som vyrobiť z našich zubov múdrosti náhrdelníky, Brooklyn Beckham, ty si môj najlepší priateľ," napísala hviezda z filmu Transformers k fotografii ich rúk, kde obaja držia ich zlatom pokryté zuby ako prívesky na zlatých retiazkach. Na prste ruky Nicoly vidieť na snímku aj drahý zásnubný prsteň s veľkým diamantom, ktorý dostala od Brooklyna. Na jeho prste zas nechýbala zlatá obrúčka, kde má vygravírované meno svoje snúbenice so slovami "láska môjho života". Ten ukázal priaznivcom na Instagrame len asi mesiac dozadu. Gravírovanie má aj na vonkajšej aj vnútornej strane prsteňa. Špekulovalo sa, či sa pár už aj tajne nezosobášil, verejne to ale nikto nepotvrdil.

Nicola si po boku Chrisa Pratta zahrala v akčnom filme Transformers: Age of Extinction:

Mladého Beckhama fotka s vyznaním na Instagrame nenechala ľahostajným a vzápätí umiestnil na svojom statuse sociálnej siete snímky jeho časti hrude, kde sa skvel nový prívesok zo zlatého zubu s nápisom. "Najlepší darček od mojej najlepšej priateľky. Si to najlepšie, čo sa mi kedy v živote stalo. Ľúbim Ťa, Nicola Anne Peltz," napísal zaľúbený Brooklyn. Na druhej snímke má prívesok na perách a vložil tam na stranu hrude, kde má  srdce, emotikon ružového srdiečka s menom snúbenice. Dvojica si nechala vytrhnúť svoje osmičky ako dôkaz ich  lásky. Zrejme majú symbolizovať pevnosť ich vzťahu, ktorý im snáď vydrží aspoň tak dlho, ako by vydržali zuby múdrosti. Pre niektorých je problém ako sa k tomuto šperku postaviť, predsa to je len trochu výstredné a nezvyčajnú gesto. Ale o to zrejme páru práve šlo.     

Takto vyzerá nový šperk zo zubov múdrosti mladých snúbencov:

Instagram/NAP

​Profily tejto dvojice sú plné láskyplných vyznaní a vzájomných komplimentov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

V januári zdieľal zamilovaný pár na Instagrame romantickú čiernobielu fotku, kde sa spolu držia v objatí. "Nikdy som nevidela nič tak pekné...skutočnú lásku," napísala komentár jedna z ich obdivovateliek. Len pár dní predtým sa pochválil mladý Beckham novým tetovaním na krku s veľkým vyznaním oddanosti Nicole. Nie všetci jeho priaznivci z toho boli nadšení. Vtipkovali, že o pár rokov to bude "mazať". "Prečo, budeš to v nasledujúcich rokoch ľutovať," trefne poznamenal jeden zo skeptikov. Ale našli sa aj pozitívne zmýšľajúci. "Naozaj dúfam, že váš vzťah vyjde. Toto tetovanie je práve záväzkom," odkázal jeden z nich a iná pridala: "Bože, dúfam, že sa nerozídete".  Brooklyn už vtedy, keď požiadal Nicolu o ruku vo svojom ozname o zasnúbení napísal: "Som najšťastnejší muž na svete. Sľubujem, že budem jedného dňa najlepším manželom a najlepším otcom..." Časom sa ukáže, či svoj sľub splní. 

Súvisiace články

Najčítanejšie