Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Stratila už úplne kontakt s realitou?! Dominika Cibulková zaplavuje sieť TÝMITO zábermi z dovolenky!
Zdielať na

Stratila už úplne kontakt s realitou?! Dominika Cibulková zaplavuje sieť TÝMITO zábermi z dovolenky!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková vyrazila tento týždeň aj s rodinkou smer súostrovie Maldivy, ktoré je právom považované za jeden z najkrajších kútov sveta. Nie je to len tak hocijaká dovolenka, s manželom slávia 10 rokov lásky a to si zrejme pýtalo ten najromantickejší spôsob oslavy - na brehu oceánu, biely piesok, palmy a absolútny luxus. Akurát, že Dominike zrejme tak celkom nedošlo, že pandémiou a opatreniami utrápení "bežní smrteľníci" to môžu brať až príliš citlivo.

Dominika Cibulková patrí bezpochýb medzi najkontrovernejšie osobnosti na Slovensku. Na jednej strane dostala celú krajinu neraz na nohy a zabezpečila eufóriu nielen oddaným fanúšikom športu, keď bojovala za Slovensko na kurtoch a dotiahla to až na 4. miesto v svetovom rebríčku žien, či v roku 2016 na post Majsterky sveta, na druhej strane jej okázalý životný štýl a nejeden prešľap ľudí privádza do vývrtky. 

Zarobila si drinou poctivo milióny a užíva si ich plným priehrštím, no niekedy zachádza tak trochu za hranicu toho, čo ešte Slováci znesú. Po tom, čo spôsobila neoprávneným očkovaním celonárodné pobúrenie azda ľudia čakali trochu pokory, možno viac, ako len pár hodín v overale na testovacom mieste. Naopak, prišla pokuta za porušenie nariadenia, keď venčila psíka bez vôdzky. A aby toho nebolo málo, vyrazila na zhruba 15-tisícovú dovolenku na Maldivy, ak je tam však "len" na týždeň, inak je suma značne vyššia. 

Dominika sa pokúsila "žehliť" prešľap s očkovaním pár hodinami v prvej línii:

​V čase, keď azda väčšina Slovákov nevystrčila päty z krajiny na dovolenku už rok, mnohí prišli o prácu, o úspory, trpia domácim násilím, sú psychicky na dne a svetlo na konci tunela je ešte ďaleko, by azda bolo trošku empatickejšie príliš neprovokovať. To ale zjavne nie je Dominikin štýl. Ona si užíva a chce, aby o tom vedeli všetci. Na Instagram chrlí jednu fotku za druhou. "Nerušte nás, sme tu takí rozkošní a šťastní," zhruba také niečo napísala Dominika v popise k jednej z mnohých fotiek s Jakubkom, na ktorej majú na sebe obaja rovnaké značkové plavky. Tie pritom strieda Cibulková každý deň, jeden kus luxusnejší ako druhý.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Na ďalších fotkách prezentuje opäť pár luxusných kúskov zo šatníka, ale aj krásu ostrova a luxusného rezortu, kam sa drvivá väčšina Slovákov nikdy nedostane, lebo by ich to stálo priemerný ročný plat. Je ale zrejmé, že Dominika zas tak celkom mimo realitu nie je, pri fotkách totiž neumožnila komentovanie. Je takmer isté, že by si tam vypočula aj nie práve pekné slová, ako je to na napríklad na Facebooku, kde sa jej fotky šíria a ľudia pľujú síru. Zrejme by bolo ideálne, ak by Dominika našla akýsi zlatý stred medzi tým, že si bude svoj život užívať naplno, čo jej nemôže nikto vyčítať, no odhadne aj situáciu. Lebo pri jej ostatných prešľapoch zrejme nemôže čakať, že s ňou budú v týchto ťažkých časoch všetci nadšene zdieľať radosť z jej šťastia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie