Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zo sexi herca dokonalý muž v domácnosti! Plní dve-tri práčky denne, nonstop umýva riady a nielen TO!
Zdielať na

Zo sexi herca dokonalý muž v domácnosti! Plní dve-tri práčky denne, nonstop umýva riady a nielen TO!

Archívna reportáž

Známy hollywoodsky seladón a lámač ženských sŕdc sa napriek siláckym vyjadreniam o výhodách života slobodného mládenca stal napokon krátko po päťdesiatke ženáčom. Učarovala mu o 16 rokov mladšia kráska z Libanonu, ktorá je zároveň úspešnou právničkou. Netrvalo dlho a George a Amal Clooney sa stali rodičmi rozkošných dvojičiek Alexa a Elly, ktoré majú dnes už štyri roky. Z herca sa stal prekvapivo ukážkový otec, ktorý si nielenže spoločnosť manželky a detí užíva, ale nedbá priložiť ruku aj k domácim prácam.

Herec Goerge Clooney (59) trávi lockdown doma so svojou rodinou a pre magazín W porozprával, ako sa vysporiadal v živote s veľkou zmenou životného štýlu.  Z úspešného herca, ktorý nechýbal na žiadnom prominentom večierku, sa totiž stal razom otec v domácnosti a to vo veku, keď sa iní muži často pripravujú na úlohu starého otca, alebo ním už aj sú. 

Georgeovi učarovala rodáčka z Bejrútu ešte v roku 2013, keď ich náhodne zoznámili spoloční priatelia na návšteve v jeho talianskom sídle pri jazere Como. Azda vtedy ani netušil, že práve z Amal sa stane žena, ktorá zmení jeho pohľad na manželstvo a rodičovstvo. Uhrančivá kráska, ktorá navyše oplýva intelektom a právnickým vzdelaním, však známemu sukničkárovi nedala šancu stať sa iba jedným z jeho "zárezov na pažbe" a o rok neskôr si ju už viedol k oltáru. Dnes sa stal na vyše otcom v domácnosti na plný úväzok, a až na drobné pocity únavy si nevie túto úlohu vynachváliť.

George Clooney bol majstrom flirtu nielen na filmovom plátne, ale aj v skutočnom živote a slobdu si naplno užíval. Pozrite si jeho umenie zvádzať v scénke z filmu Neznesiteľná krutosť z orku 2003 po boku Catherine Zety-Jones:

"Poviem vám, čo sa stalo mojím veľkým koníčkom. Dve až tri plné práčky denne a celodenné umývanie riadu, pretože tieto deti sú blázni," prezradil s úsmevom v rozhovore pre spomínaný magazín. "Zdá sa, že aj tie deti je nutné z času na čas poumývať," dodal herec z filmu Ocean 11 a priznal, že sa z neho stal aj kaderník a stará sa o účes nielen sebe, ale aj svojmu synovi Alexovi. "Ešte som to však neskúšal na mojej dcére. Asi by som si dobre zavaril, ak by som to urobil. Moja dcérka vyzerá úžasne, jej vlásky sú veľmi dlhé. Ak by som pokazil účes synovi, jemu to dorastie. Ale žena by ma prizabila, ak by som sa dotkol vlasov našej dcéry," myslí si herec, ktorý sa okrem starostlivosti o deti venoval uplynulý rok 2020 aj nakrúcaniu nového filmu s názvom Midnight Sky. V ňom si okrem hlavnej úlohy zasadol zároveň aj na režisérsku stoličku.

Zo starého mládenca Georgea Clonneyho sa stal po päťdesiatke ukážkový otec a manžel:

"Keď vypukla pandémia Covid-19, tento film, ktorý je o globálnej apokalypse, sa razom stal ešte aktuálnejším," prezradil herec, ktorý si vo filme zahral osamelého vedca v pustej Antarktíde, ktorý sa rozhodol upozorniť astronautov vracajúcich sa z vesmírnej misie na blížiacu sa katastrofu. Jeho nakrúcanie, tak ako mnohé iné filmy, poznačila pandémie koronavírusu, no podarilo sa ho odpremiérovať ešte v decembri 2020. Dvojnásobný držiteľ sošky Oscara za filmy Argo (2013) a Syriana (2006) a niekoľkonásobný držiteľ Zlatého Glóbusu už, zdá sa, dosiahol vo svete filmu všetko, a teraz si naplno užíva životnú, a zároveň najdôležitejšiu, úlohu otca.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie