Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vybrali dátum, miesto, svedka, aj TIETO svadobné šaty! Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) už majú jasno!
Zdielať na

Vybrali dátum, miesto, svedka, aj TIETO svadobné šaty! Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) už majú jasno!

Zdroj: instagram/BMaL

Sú spolu oficiálne zhruba dva roky, neoficiálne sa šepkalo minimálne o roku navyše, čo už bolo to tak trochu na hranici legálnosti. Prekonali ohováranie, kritiku a skutočne až kruté komentáre zo strany verejnosti a ich lásku to neohrozilo. Dnes sú už 47-ročný Bohuš Matuš a 17-ročná Lucie Palkaninová šťastní rodičia onedlho trojmesačnej Natálky. Teraz je hlavnou témou svadba.

Spočiatku to bolo len kamarátstvo, neskôr pridávali aj celkom pikantné detaily zo vzťahu, potom Bohuš Matuš všetko poprel a tvrdil, že žiadna spoločná budúcnosť ich nečaká, aby následne o pár mesiacov oznámili tehotenstvo a zásnuby. Dieťatko je už na svete a tak už skutočne nemôžu o vzťahu len tak žartovať. A zjavne ani nechcú, vyvrcholenie vzťahu so "súhlasom štátu" je už na spadnutie. 

Bohuš a Lucinka zásnubami potvrdili jasný záujem vstúpiť do stavu manželského, no trošku im tento plán kazí jednak pandémia, no na druhej strane aj to, že Lucie ešte nie je plnoletá. Zhodli sa v tom, že na 18. narodeniny jednoducho počkajú, inak by museli žiadať o výnimku so súhlasom Luckiných rodičov. Našťastie, plnoletosť dosiahne Natálkina mama už čoskoro.

Vypočujte si jednu z Bohušových piesní:

A presne v ten deň by mala dostať aj ten najkrajší "darček". "Svadbu by sme chceli mať 12. mája, na osemnástne narodeniny Lucinky. Pevne dúfam, že reštrikcie pominú a budeme sa môcť vziať. Snáď to pôjde. Chcem, aby mala Lucinka zážitok na celý život," vyjadril sa Bohuš pre Extra.cz. Jasno už majú aj v tom, kde by svadba mala byť. "Budeme sa brať v Krtkovom svete v Horných Měcholupech. Je to rozľahlý a nádherný park, romantické miesto, majiteľ sa ponúkol, že sa o oslavu postará. Obom sa nám tam veľmi páči, tak sme nadšene súhlasili," vyjadril sa spevák k areálu najmä pre deti.

​Má to byť poriadny žúr, plánujú pozvať až sto hostí. "Najmä Lucinka má veľkú rodinu, pozvem aj svoju a pár ľudí z brandže, proste svojich najbližších. Určite nebude chýbať pieseň Stín katedrál, ale nebudem ju spievať ja, na svojej svadbe spievať nechcem. Za svedka mi snáď pôjde František Janeček, už som ho o to požiadal," prezradil nádejný ženích. Lucie zase na veľkú radosť fanúšikov pochválila šatami, ktoré si na veľký deň vyberá. Ukázala dva modely a je zjavné, že chce byť princezná. Napokon, ako zrejme každé dievča v puberte. 

instagram/BMaL

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie