Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Je génius, alebo len mamička preháňa? TOTO vraj namaľovala 7-ročná dcéra známej celebrity!
Zdielať na

Je génius, alebo len mamička preháňa? TOTO vraj namaľovala 7-ročná dcéra známej celebrity!

Archívna reportáž

Výnimočný talent a inteligencia malého dieťatka potešia nejedného rodičia, no kým sa väčšina z pokrokov svojho potomka teší v kruhu rodiny, nájdu sa takí, čo túto radosť zdieľajú s cudzími ľuďmi. A to platí dvojnásobne pre celebrity, ktoré uznanie od priaznivcov priam potrebujú k životu, no kritiku znášajú obvykle iba veľmi ťažko. Nedávno chcela o výnimočnosti svojej dcérky presvedčiť verejnosť známa členka klanu Kardashians, avšak u mnohých nepochodila práve podľa svojich predstáv.

Reality šou hviezda Kim Kardashian zdieľala s fanúšikmi na sociálnej sieti obraz, ktorý údajne namaľovala jej 7-ročná dcéra North. Maľovaný obraz so zasneženými horami a romantickým jazerom "lajkovalo" cez milión jej priaznivcov, avšak našli aj mnohí, ktorí o autenticite tohto diela pochybovali, niektorí dokonca žiadali dôkazy o tom, že malé dievčatko skutočne namaľovalo obraz samo. 

Hrdá trojnásobná mama Kim Kardashian sa pritom už začiatkom mesiaca pochválila iným, nemenej zaujímavým kúskom z dielne jej rozkošnej dcérky. Na videu zachytila o poznanie mladšiu North, ako zafúľanými rúčkami od farby "maľuje" jej hriešne drahú značkovú kabelku. Kim sa však vôbec nehnevala, naopak, výsledné dielo vtedy ročnej North označila za majstrovské dielo. Takto pomaľovanú kabelku dokonca s hrdosťou nosila na verejnosti, čo je však celkom normálna reakcia milujúcej matky, ktorá má podobných kabeliek v šatníku cez tucet.

V minulosti malá North takto pokreslila maminu kabelku Hermes, Kim ju zároveň hrdo nosila:

Kým ozdobenú kabelku zobralo publikum s úsmevom na tvári, obrazu, ktorý zverejnila pred pár dňami sa toľkého pochopenia nedostalo. Obraz je skutočne namaľovaný až na maličké detaily úplne dokonale, a tak si mnohí pochybovči pýtajú rovnaký video dôkaz o jeho autenticite, ako to bolo aj pri hriešne drahej kabelke spred niekoľkých rokov. To Kim poriadne rozzúrilo a nevidí dôvod na to, aby jej fanúšikovia neverili, argumentuje tým, že jej dcéra chodila na kurz, kde ju takto maľovať naučili. "Ako sa opovažujete znevažovať deti, ktoré robia takéto úžasné veci a ešte ich aj obviníte, že nie sú tak úžasné!" rozohnila sa na adresu pochybovačov trojnásobná mama. "Moja dcéra a jej najlepšia kamarátka chodili na seriózny kurz olejomaľby, kde sa podporuje ich talent a tvorivosť. Prosím, prestaňte šíriť negativitu a dovoľte každému dieťaťu, aby bolo úžasné, " napísala Kim vo svojich instastories na obranu svojej malej dcérky. Opäť zopakovala, že obraz namaľovala North a nazvala ju malou umelkyňou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Na obranu Kim a malej North sa postavila práve mamička jej najlepšej kamarátky, s ktorou chodili na kurz. Tracy Romulus dosvedčila, že obraz je originál a pracovala na ňom dlhé týždne počas celého kurzu. "Obe dievčatá sa na kurze olejomaľby učia techniky od inštruktora. Trávili nad svojím obrazom dlhé týždne, a sú na seba neskutočne hrdé," napísala vo vyjadrení na instastories a dodala, že obe začínali na čistom plátne bez predkreslenia. Nuž, pravdu vedia iba samotné mamičky a deti, v konečnom dôsledku to ale až také dôležité nie je.

Aj najlepšia kamarátka malej North oplýva podobným talentom, jej mama Tracy sa zas pochválila maľbou psíka malej Ryan:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tracy Romulus (@tracyromulus)

Avšak šoubiznise nie je žiadnou raritou, že sú slávni rodičia k svojim deťom veľmi nekritickí. Pre príklad netreba chodiť veľmi ďaleko, aj Kimini známi, speváčka Beyoncé a raper Jay-Z robia všetko preto, aby svetu dokázali, že je ich dcérka výnimočná. Šepká sa totiž, že speváčka donútila porotu Grammy, aby za pár vokálov v piesni Brown Skin Girl získala nomináciu na toto prestížne hudobné ocenenie, pričom skutočné hviezdy cez sito prepadli. Či majú takéto skutky pozitívny efekt na budúcnosť ich ratolestí a neovplyvnia ich zdravé vnímanie samých seba, ukáže až čas.

Súvisiace články

Najčítanejšie