Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Speváčka sa ukázala v plavkách päť mesiacov po pôrode! Reakcie niektorých ľudí sú otrasné!
Zdielať na

Speváčka sa ukázala v plavkách päť mesiacov po pôrode! Reakcie niektorých ľudí sú otrasné!

Archívna reportáž

Známy hviezdny pár sa už päť mesiacov teší zo svojho prvého spoločného potomka, ktorého tvár zatiaľ verejnosť nevidela. Malá Daisy Dove však bude nepochybne rozkošné dievčatko, keďže nielen jej mama je ukážková kočka, ale veľký fešák je aj jej slávny otec. Zdá sa, že si romantické chvíle užívajú aj po pôrode, svedčia o tom totiž zábery z nedávnej rodinnej dovolenky. Speváčka hitu Fireworks na nich predviedla svoju figúru iba päť mesiacov po pôrode, mnohé mamičky isto potešila.

Speváčka Katy Perry (36) sa spolu so snúbencom, hercom Orlandom Bloomom (44) a ďalšími členmi ich rodiny vybrala na exotickú dovolenku na Havaj. Bezprostredná popová hviezdička si zo sliediacich fotografov nerobila ťažkú hlavu a predviedla svoju popôrodnú figúru v bezramienkových fialových plavkách. Avšak podľa záberov, ktoré priniesol denník The Sun v ich spoločnosti chýbal ten najdôležitejší člen rodiny, päťmesačná dcérka Daisy Dove.

Katy a Orlando súkromie svojej dcéry úzkostlivo chránia, a tak sa rozhodli radšej nechať dcérku v tieni apartmánu s pestúnkou, ako riskovať odhalenie jej tváričky. To je však pri hviezdach ich formátu celkom pochopiteľné a majú na to plné právo. Na záberoch z pláže však pôsobili ako úplne obyčajná americká rodinka, ktorá si užíva teplé lúče slnka a šantenie vo vode. Hrdý otecko Orlando vyzeral v kovbojskom letnom klobúku a čiernych plaveckých bermudách celkom vo forme, aj keď s pár kilami navyše. Spoločnosť im robili aj dve neznáme menšie deti, ktoré v tieni stromu slávnemu hercovi z Pirátov z Karibiku niečo veselo štebotali. 

Pozrite si Katy Perry a jej ukážkovú postavu v klipe Roar z roku 2013:

Katy sediac v tieni stromu venovala pozornosť mobilu a na jej alabastrovej koži sa črtali náznaky mierneho spálenia od horúceho havajského slniečka. Aj päť mesiacov po pôrode je na jej inak štíhlej figúre badať pozostatky tehotenských kilečiek, avšak rozumný človek vie, že je to úplne v poriadku. Katy chce svoje dcérke dopriať to najlepšie v podobe materského mlieka, a tak jej slúži ku cti, že sa pre chiméru expresného schudnutia jedlu nevyhýba. Avšak nie každý má pre to pochopenie, a tak sa našli aj takí, čo si mali potrebu do čerstvej mamičky rypnúť. "Nie je Katy zase tehotná?" alebo "Počkať, nebola Katy tehotná ešte minulý rok?" zneli komentáre niektorých individuí pod paparazzi fotkami. Našťastie vačšina komentujúcich  sa postavila na stranu rozumu a odsúdili podobné nevhodné poznámky. Foto Katy a Orlanda na pláži si môžete pozrieť v galérii TU.

Zdá sa, že Katy a Orlando sa dlho hľadali, spokojnosť a pohoda z nich len tak srší:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orlando Bloom (@orlandobloom)

Hoci je pravda, že štíhla postava, na ktorú sú fanúšikovia zvyknutí z vystúpení a videoklipov v úsporných kostýmoch, je zatiaľ minulosťou, Katy dokazuje, že má priority správne nastavené. Srší z nej spokojnosť a sebavedomie a nepotrebuje sa dokazovať tým, koľko kíl schudla a koľko tehličiek jej stihlo päť mesiacov po pôrode vyrašiť na bruchu. A zdá sa, že spokojný je aj jej snúbenec a otecko Orlando, ktorý okolo svojej drahej krúži a neprejde azda ani týždeň, kedy by svojim dvom milovaným dievčatám nevyznal verejne lásku.

Súvisiace články

Najčítanejšie