Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Monika Beňová na dcérke nešetrí! Kúpila jej TENTO parádny luxusný kúsok!
Zdielať na

Monika Beňová na dcérke nešetrí! Kúpila jej TENTO parádny luxusný kúsok!

Archívna reportáž

Popri Dominike Cibulkovej, Jasmine Alagič či Ivane Gáborík je tu ďalšia mamička, ktorá na svojom dieťatku rozhodne nešetrí. Nie je ani dôvod, Monika Beňová by mohla pri svojom mesačnom príjme dcérku obliekať do slova do "zlata". Malá princezná sa vyváža v luxusnom kočíku, v luxusných modeloch, napokon, podobne, ako to má rada aj jej mama.

Monika Beňová (52) si počas svojej dlhoročnej politickej kariéry, z čoho už sedemnásty rok je europoslankyňou s prijímom zhruba sedemtisíc eur mesačne, zarobila dosť na to, aby si mohla dovoliť skutočne čokoľvek si len zmyslí. Aj dvojtisícový kočík, či rovnako drahá značková oranžová bunda, v ktorej sa túto zimu ukazovala, sú pre Beňovú v podstate stále len "drobné".

Monika Beňová si od októbra užíva materskú, čo je v jej veku už skutočne nevídaná forma "dovolenky". No podarilo sa a s o 16 rokom mladším partnerom Ľubomírom Klčom sa od prvého novembra radujú z dcérky Leušky. Už pred narodením dievčatka sa Beňová netajila tým, že sa veľmi teší na malú princeznú, ktorú bude môcť fintiť.

​Leuške pripravila nielen krásnu izbičku a všelijaké moderné vychytávky, ktoré majú uľahčiť starostlivosť a priniesť bábätku väčšiu pohodu, ale aj parádny šatník. Aktuálne sa pochválila fotkou svojho spinkajúceho kuriatka. V tomto prípade skutočne prirovnanie platí - Lea totiž v žltej bundičke len tak žiarila. "Mám slniečko v kočíku," napísala Beňová k snímke frajersky nahodenej dcérky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Žltá bundička má na sebe nielen typického medvedíka, ale aj jasne viditeľnú značku. Tento kúsok sa pohybuje v cene okolo 250 eur, čo je zrejme pre mnohé mamičky suma pomaly na celosezónu, či dokonca aj celoročnú výbavu dieťatka. Pre Beňovú je to zanedbateľná suma, porovnateľná pri priemernom zárobku na Slovensku, ktorý je takmer sedemkrát nižší, ako jej mesačný plat, s približne 35 eurami. Ale nie je všetko len o materiálnych veciach a nepochybne aj Moniku ešte viac, ako nejaká bundička, tešia pokroky jej dcérky. "Láska moja lezúňska," napísala Beňová, a podľa videjka, ktoré zverejnila, sa už Leuška pokúša o pohyb vpred, čo je pri sotva štvormesačnom dieťatku veľmi slušný výkon.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie