Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Meghan a Harry poznajú pohlavie bábätka, TOTO sú horúce tipy na meno!
Zdielať na

Meghan a Harry poznajú pohlavie bábätka, TOTO sú horúce tipy na meno!

Archívna reportáž

Mnohých fanúšikov, ktorí sledujú dianie týkajúce sa britskej kráľovskej rodiny, aktuálne znepokojujú správy o zdravotnom stave jej najstaršieho člena a zároveňm manžela kráľovnej Alžbety II., 99-ročného princa Philipa. Na druhej strane je tu aj príjemnejšia správa, tou je nepochybne bábätko pod srdcom Meghan Markle. Nový člen kráľovskej rodiny by mal prísť na svet už o pár mesiacov a tak sa už začali šíriť špekulácie o jeho pohlaví.

Po tom, čo Meghan a jej manžel, britský princ Harry, oznámili tehotenstvo v už relatívne vysokom štádiu, vzplanuli vášnivé debaty o tom, či to bude chlapček alebo dievčatko. A nielen pohlavie ešte len v brušku rastúceho dieťatka vojvodkyne zo Sussexu je témou dohadov, hneď vyskočila aj otázka jeho mena. Pre denník Daily Mail prezradila svoje tipy aj expertka na kráľovskú rodinu, Ingrid Seward.

Vojvodov zo Sussexu určite teší zmena pozornosti médií z témy ich kontroverzného politického angažovania a biznisu na všeobecne dojímavú tému dieťatka. Do tipovania mena ich očakávaného potomka sa zapojila aj kráľovská biografka Ingrid Seward. "Som si istá, že ani jeden z nich necíti povinnosť použiť akékoľvek z bežných kráľovských mien. A tiež som si istá, že poznajú pohlavie potomka, lebo je to v LA bežná prax," prezradila svoj názor táto znalkyňa pomerov britskej kráľovskej rodiny.

Iba pred necelými dvomi rokmi sa stali Meghan a Harry rodičmi malého Archieho, onedlho už bude aj súrodenca: 

​Na otázku, či ako odborníčka má nejaké vlastné tipy na meno ďalšieho vnúčaťa britskej kráľovnej Alžbety II., Ingrid Seward odpovedala: "Pre chlapca by mohli vybrať Red, čo je Redmond, prípadne Blue alebo Grey. U dievčenského mena by sa mohli inspirovať kvetinami – Daisy, Primrose, Violet alebo Ivy (Sedmokráska, Prvosienka, Fialka, Brečtan – pozn. red). Nemyslím si, že pôjdu v šľapách Gwyneth Paltrow a dieťa pomenujú po ovocí."

 Priaznivci Meghan a Harryho po celom svete sú z radostnej správy nadšení:

Realita najskôr bude celkom iná, ako to už pri tipoch na takéto veľmi osobné záležitosti býva. Napriek tomu mnohí Briti pokúšajú svoje šťastie. Najväčšia stávková kancelária v Británii LadBrokes favorizuje kurzom 4:1 mená Alfie pro chlapčeka a Alexandra pre dievča. Ale vysoké kurzy sú aj na klasické mená kráľovského rodu v rozpore s názorom kráľovskej biografky. Vedie meno Diana s kurzom 10:1, Elizabeth a Philip má kurz 6:1, Charles 5:1.  Avšak je takmer isté, že vojvodcovský pár tipujúcim iste neprekazí radosť zo stávok tým, že by ešte pred pôrodom čokoľvek z toho prezradili. Napokon, tak to bolo aj pri Archiem.

Súvisiace články

Najčítanejšie