Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Cibulkovej Jakubka po prvýkrát navštívilo iné dieťa! TAKTO mizerne to dopadlo!
Zdielať na

Cibulkovej Jakubka po prvýkrát navštívilo iné dieťa! TAKTO mizerne to dopadlo!

Archívna reportáž

Jakubko Navara má osem mesiacov a dávno to už nie je bábätko, ktoré kam rodičia položia, tam počká. Šikovný chlapček ale ukazuje, že je nielen mimoriadne pohybovo zdatný, ale má aj vlastnú hlavu a prejaví, keď sa mu niečo nepáči. Aktuálne nebol ani trochu nadšený z "dámskej" návštevy.

Je rozkošný, šikovný, milovaný a ešte k tomu aj bohatý, hoci o tom ešte netuší. Reč je o malom Jakubkovi, synovi Dominiky Cibulkovej a Michala Navaru. Chlapček sa narodil 14. júna 2020 vo Viedni, no z malého bábätka už vyrástol poriadny kus "chlapa". Dominika ide hrdosťou puknúť a pravidelne cíti potrebu podeliť sa nielen o momenty, keď je jej synček na "spapanie", ale zjavne aj o chvíle, ktoré nie sú celkom dokonalé.

Aktuálne v instastories našej historicky najúspešnej tenistky pristálo video, ktorému predchádzala skutočne rozkošná fotka. Na nej je Jakubko v spoločnosti približne rovesníčky, či zrejme o málo staršej slečny. Ako jeho mama priznala v popise, ide o Jakubkovu prvú detskú návštevu.

Takto neslávne prvý kontakt s rovesníčkou dopadol:

​No zrejme už zakrátko sa to, čo vyzeralo byť ako dokonalá idylka dvoch bábätiek, zmenilo na také malé peklíčko. Jakubko evidentne nie je zvyknutý jednak na prítomnosť "konkurencie" v podobe malých detí, no najmä keď si ešte aj daná slečna dovolí siahať na jeho veci. A tak spustil krik, akoby ho z kože drali. Malé dievčatko najprv len vyjavene so skrivenou pusinkou pozorovalo, čo sa to deje a potom sa, ako to už bábätká empaticky robia, pridalo. V pozadí počuť mužský hlas, ako sa im láskavo prihovára a prejavuje účasť v tejto "dramatickej" situácii. Možno sa domnievať, že ide o Kubkovho otca Michala.

Takto vyzerala prvotná idylka, ako ju Dominika vtipne označila - fotka pre Instagram:

Instagram/DC

​Rodičia mali o program postarané a zjavne z toho veľkú drámu nerobili. A mali pravdu, je to celkom prirodzené a mnoho detí, najmä jedináčikov bez pravidelného kontaktu s inými deťmi, takto zvykne reagovať. Obvykle všetko vyrieši čas a opakované kontakty s rovesníkmi a zrejme to spravia aj Jakubkovi rodičia. Lepší recept, ako ukázať dieťaťu, že mu od iných detí nič nehrozí, zrejme neexistuje. Ostáva veriť, že aj v tomto prípade sa Jakubko napokon upokojil a rodičia detí si mohli milé spoznávanie svojich ratolestí užiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie