Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bábo je už na svete! Speváčka sa pochválila krásnou fotkou z pôrodnice!
Zdielať na

Bábo je už na svete! Speváčka sa pochválila krásnou fotkou z pôrodnice!

Archívna reportáž

Speváčka hitu All about that Bass azda nemôže byť šťastnejšia, stala sa totiž pred pár dňami poprvýkrát mamou. Radosť z malého bábätka je o to väčšia, že pôrod ukončil pre speváčku celkom náročné obdbie tehotenstva. To sprevádzalo niekoľko zdravotných komplikácií spôsobených tehtoenskou cukrovkou, no tak, ako každá mama, aj ona bol silná a statočná a dnes sa teší spolu s manželom z ich prvého spoločného potomka, ktorého meno sa rozhodla zverejniť na sviatok zaľúbencov.

Americká speváčka Meghan Trainor (27) priviedla na svet rozkošného chlapčeka 8. februára a tak, ako celé svoje tehotenstvo, aj radosť z jeho príchodu zdieľala na profile sociálnej siete. Šťastná mamička zverejnila skutočne intímne a detailné zábery priamo z pôrodnice a spôsobila tým obrovskú radosť všetkým svojim fanúšikom. 

Ako priznala samotná Meghan, oficiálny termín pôrodu bol lekármi stanovený práve na včerajší deň sv. Valentína, patróna všetkých zamilovaných, no chlapček menom Riley sa rozhodol spoznať svet o pár dní skôr. Na sérií fotografií, ktoré pridala na svoj instagramový profil, môžu fanúšikovia vidieť nielen rozkošného, iba párdňového chlapčeka, ale aj jej manžela, herca Daryla Sabara známeho z komédie Spy Kids. Ten maličké bábätko na fotografiách nežne držal na nahej hrudi a kŕmil ho. 

Pripomeňte si Meghanin najväčší hit:

"Termín pôrodu tohto sladkého chlapčeka bol síce na Valetnína, ale my sme sa ním mohli po prvýkrát stretnúť už v pondelok, 8. feruára. Sme do neho tak zamilovaní! Ďakujem ti, Daryl, za ten najlepší valentínsky darček. Vitaj na svete, Riley!" napísala Meghan pod sériu fotiek a netrvalo dlho a spustila sa v komentároch vlna gratulácií od fanúšikov a aj slávnych kolegýň z brandže. "Riley!!! Vitaj na tomto svete!!! Gratulujem mamičke aj oteckovi!" napísala medzi prvými plus size modelka Ashley Graham.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Trainor (@meghan_trainor)

Avšak boli to najmä fanúšikovia, ktorí sa nevedeli nabažiť pohľadu na malú tváričku novorodenca, keďže mnohí náročné chvíle počas tehotenstva s Meghan prežívali. Obľúbená speváčka však svoju diagnózu, tehotenský diabetes, zobrala statočne a pragmaticky. Rozhodla sa robiť osvetu a tak podporila aj tisíce iných mamičiek, ktoré trpia podobnými zdravotnými problémami počas tehotenstva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie