Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšie medové týždne? Cibulková opäť neobsedela doma a pridáva zaľúbené fotky!
Zdielať na

Ďalšie medové týždne? Cibulková opäť neobsedela doma a pridáva zaľúbené fotky!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že má naša historicky najúspešnejšia tenistka za sebou nie veľmi príjemný január, keď sa postarala o škandál skutočne celoštátneho rozmeru, evidentne jej to náladu nepokazilo. Službu v prvej línii si odkrútila v Národnom ústave detských chorôb na Kramároch, aby aspoň trošku zmiernila hnev za neoprávnené zaočkovanie. Nič jej potom už nebránilo sústrediť sa na príjemnejšie stránky života.

Dominika Cibulková sa skutočne nemusí príliš trápiť tým, čo si o nej verejnosť myslí. Už má zarobené a tak nie je závislá na priazni fanúšikov. Hoci nepochybne vďaka vyše polmiliónu sledovateľov na Instagrame jej predsa len celkom slušné peniaze ďalej prúdia, aj keď svoje reklamné aktivity naozaj obmedzuje na minimum.

Preto si dáva mama 8-mesačného Jakubka záležať na tom, aby pravidelne pridávala fotky, ktoré jej fanúšikov zaujmú či potešia. A čo už je zaujímavejšie, ako zábery zo súkromia jej rodinky.

Dominika chce na incident s neoprávneným očkovaním iste čo najrýchlejšie zabudnúť:

​Prednedávnom sa vyhrievala na dubajských plážach, teraz zamierila opačným smerom, so zjavne opačným cieľom. Žiadne plavky a slnkom zaliate zábery, ale samá biela. Dominika s manželom a synčekom vyrazili do hôr. "Vitajte v klube cool rodičov," znie popis k jednej z fotiek, na ktorej je tenistka s manželom Michalom, pričom obaja sa, už tradične, celí v značkovom, ako zo škatuľky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Záľahy snehu pritom nie sú problém pre kočík, keď má namiesto predných kolies lyže, ako praktickú vychytávku na dni s bielou prikrývkou. V Bratislave to veľmi nevyužijú, oplatilo sa teda vyraziť na hory, nech pomôcka neostane nevyužitá.

Instagram/DC

​No ešte viac zaujala na fotkách zrejmá obrovská láska, ktorá medzi rodičmi chlapčeka priam iskrí. Po deviatich rokoch vzťahu je to skutočne veľmi pekné. "Keď sa láska podarí," dokazuje Dominika aj popisom k fotke zamilovaného bozku stav zaľúbenosti. Zdá sa, že je to práve Jakubko, ktorý dodal vzťahu nový rozmer, pričom mnohí rodičia majú presne opačnú skúsenosť. Iste je to ale aj tým, že manželia Navarovci sa skutočne nemusia ničím trápiť, môžu si len užívať všetky výhody, ktoré život ponúka, vrátane romantickej dovolenky v horách.

Súvisiace články

Najčítanejšie