Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Cibulková šokuje videom s Jakubkom! To naozaj UŽ dokáže toto?!
Zdielať na

Cibulková šokuje videom s Jakubkom! To naozaj UŽ dokáže toto?!

Archívna reportáž

Jakubko Navara "oslávi" 14. júna osem mesiacov. Z malinkého bábätka je už šikovný lezúň, ktorý zvedavo objavuje svet. Ako je zrejmé pri pohľade na profil jeho mamy na sociálnej sieti, Dominika Cibulková je na svojho chlapčeka nesmierne hrdá. A má byť prečo.

Našej historicky najúspešnejšej tenistke a jej manželovi Michalovi sa podarilo skutočne veľkolepé dielko - ich Jakubko patrí jednodznačne medzi najrozkošnejšie celebritné bábätká. A to ani nemusel zdediť krásu po mame, je úplne ockova kópia. No pohybovo zjavne kopíruje skôr svoju mamu - športovkyňu. Evidentne má jej "drajv" a tak predbieha tabuľkový vývoj.

Jakubko má k dispozícii všetko, čo si len vie človek predstaviť. Odhliadnuc od luxusu, v ktorom žije, mama mu zabezpečila aj rozvíjajúce pomôcky a hračky od výmyslu sveta. Je možné, že azda aj vďaka niektorým vychytávkam Jakubko napreduje míľovými krokmi.

Pozrite sa, ako sa Jakubko dokáže postaviť:

​Aktuálne pridala Dominika do Instastories videjko, v ktorom ukázala, o čo sa jej 7,5-mesačný chlapček snaží. "Vidím, že chôdza je už pre Jakubka téma," znie popis k videu, kde sa Dominikin synček urputne snaží postaviť pri stoličke a aj sa mu to podarilo. Spokojne stojaceho Kubka mama len jemne pridržiava. Ako dlho vo vzpriamenej polohe vydržal už zrejmé nie je, no je isté, že na také malé bábo je to slušný výkon, hoci iste nie je jediné bábätko, ktoré sa o postavenie v tak nízkom veku pokúša.

Rozkošné džavotanie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Na druhej strane, niekedy nie je ideálne, aby "hlava" predbiehala telo, ktoré ešte nemusí byť tak celkom pripravené na vertikálnu polohu a zaťaženie v stoji zapojených svalov a kĺbov. Niet ale pochýb, že Dominika iste konzultuje vývoj svojho pokladu s odborníkmi a vie, že oveľa podstatnejšie, ako skoré stavanie či pokusy o chôdzu, je dokonalé štvornožkovanie. To ale má Jakubko snáď tiež už perfektne zvládnuté. 

Súvisiace články

Najčítanejšie