Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cibulková sa presunula na chalupu, VIDEO luxusne vyzdobeného interiéru ohúrilo!
Zdielať na

Cibulková sa presunula na chalupu, VIDEO luxusne vyzdobeného interiéru ohúrilo!

Archívna reportáž

Keď sa Dominike Cibulkovej zunuje mestská atmosféra a frmol, sadne do auta a za krátko je v úplne inom svete. Pred časom si kúpila chalupu v Plaveckom Podhradí na Záhorí a spravila z nej suktočne luxusný raj na zemi. V lete tam má pohodu s bazénom, v zime dokonalú rozprávku.

Naša historicky najúspešnejšia tenistka sa pred pár dňami pochválila prekrásnou jedličkou, ktorá stojí v jej luxusnom bratislavskom mezonetovom byte. Ak by niekto čakal, že jeden stromček jej stačí a na chalupe bude už len symbolická výzdoba s pár vetvičkami, bol by úplne na omyle.

Čo by to bolo za krásu v živote Dominiky Cibulkovej, ak by sa o ňu nemohla podeliť so svetom. Tak, ako pri iných luxusných, pekných či jedinečných kúskoch v jej živote, aj pri Vianociach platí - ak tú nádheru nikto neuvidí, akoby ani neexistovala, myslí si možno Cibulková.

Pozrite sa, ako to vyzerá tieto Vianoce na Dominikinej chalupe:

​Pravda ale je, že jedna z najsledovanejších Sloveniek na Instagrame by nemala vyše polmilióna sledovateľov, ak by s nimi pravidelne nezdieľala svoje menšie či väčšie radosti. A Vianoce sú poriadna radosť, človek nemusí byť ani celebrita, aby mal chuť sa o tú jedinečnú krásu podeliť so svetom. Tak, ako doma, aj na chalupe má Dominika krásny živý stromček a jeho výzdobu zverila do rúk odborníkom. "Ateliér nám to opäť krásne vymyslel a vyzdobil," napísala na sociálnu sieť.

Dominika už ukázala nielen oba stromčeky, ale aj partiu kamarátok na vianočnej párty:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Ako je aktuálne moderné, Dominika ostala verná elegantným bielym, zlatým a hnedastým tónom výzdoby. No nielen stromček je na chalupe u Cibulkovej hlásateľom Vianoc. Len pozapaľovať všetky sviečky musí trvať hodnú chvíľu a svetielka nechýbajú ani vonku. Do dokonalosti chýba už len sneh za oknom. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie