Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dominika Cibulková absolútne očarila! Dokonalejšie už s Jakubkom pózovať ani nemohli!
Zdielať na

Dominika Cibulková absolútne očarila! Dokonalejšie už s Jakubkom pózovať ani nemohli!

Archívna reportáž

Jakubko Navara mal v sobotu 14. novembra presne 5 mesiacov. Chlapček ani nevie, ako dobre sa narodil - jeho rodičia majú pre neho nielen nekonečno lásky, ale aj značne nadpriemerné materiálne zázemie. Najmä jeho mama, 31-ročná Dominika Cibulková, si vyslovene na luxus a štýl potrpí. A keď ide o titulku magazínu, musí to byť špička.

Prvorodené dieťa našej najlepšej tenistky prišlo na svet 14. júna vo viedenskej súkromnej pôrodnici. Dominika Cibulková sa rada pochváli úspechmi a jej synček je rozhodne jej najdokonalejšie dielko. Preto sa rozhodla, že ho nebude skrývať pred svetom a od narodenia robí svojim fanúšikom na Instagrame radosť fotkami celej svojej rodinky. A neodmietla ho ukázať ani doslova celému Slovensku.

Titulnú stránku magazínu pre ženy totiž v stánkoch s tlačovinami neprehliadne asi nikto. Samotná Dominika patrí medzi najsledovanejšie osobnosti, nakoľko hoci už profi kariéru zavesila na klinec, stala sa akousi ikonou luxusu. Na jej život je zvedavých vyše polmilióna sledovateľov na Instagrame.

Dominika pred rokom pre tehotenstvo ukončila profi kariéru:

​Tých aktuálne potešila aj zábermi z fotenia do spomínaného magazínu. Na to, aby boli zábery podľa jej predstáv, si zavolala svojho pomaly už dvorného fotografa. "Päť mesiacov bezpodmienečnej lásky. Jakubka fotografoval Lukáš Kimlička," napísala k skutočne krásnej fotke. Dominika budí dojem, že je nahá, len zabalená v pestrej deke. No už na prvý pohľad je jasné, že všetku pozornosť si kradne jej synček. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Jakubko sa skutočne až neuveriteľne podobá na svojho otca a reči o "kópii" v tomto prípade nadobudli skutočne reálne kontúry. Hoci sa podoba detí časom mení, v tomto prípade už zrejme nikdy otec syna nezaprie. Na titulke Jakubko nezbedne vystrkuje jazýček a ohuruje modrými očami. Je úplne pochopiteľné, že Dominika sa jednoducho musí pochváliť, aké krásne dieťa sa jej podarilo. Napokon, ako azda každá mama. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie