Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rytmus s Jasminou sú doma z dovolenky! No raper vyhlásením fanúšikov poriadne sklamal!
Zdielať na
Hudba

Rytmus s Jasminou sú doma z dovolenky! No raper vyhlásením fanúšikov poriadne sklamal!

Archívna reportáž

Tri týždne v raji! Patrik, Jasmina a Sanel si poriadne predĺžili leto dovolenkou v Turecku. Kým na Slovensku sa zavádzali prísnejšie opatrenia a prebehlo aj dvojnásobné celoplošné testovanie na koronavírus, Vrbovskí si užívali tridsaťstupňové teploty a luxus v špičkovom hoteli v letovisku Belek. No už aj oni sú späť v realite.

Hoci sa rodinka Vrbovských vrátila do chladnej a zahmlenej reality novembrového Slovenska, ako je pre nich typické, iste si tým nenechajú pokaziť pozitívny prístup k životu. Plynie im 5-dňová izolácia, po ktorej následne absolvujú testy na koronavírus, nakoľko Turecko je na zozname "červených" krajín. Zatiaľ si užívajú jeden druhého vo svojej vilke v Malinove neďaleko Bratislavy.

No Rytmus okamžite nabehol aj na "biznis". Okrem propagácie istého dentálneho centra pridal aj oveľa nákladnejší kúsok. Ukázal okuliare vykladané briliantmi s tajomným popisom "niečo sa chystá". Hoci tým nepochybne extra drahým kúskom mnohých ohúril, dôležitejší bol iný príspevok.

Nič dôležitejšie ako rodina pre Rytmusa neexistuje:

​Tento rok totiž Rytmus svojim fanúšikom sľúbil dlhoočakávaný sólový album. Po albume s Kontrafaktom, ktorý išiel von takto pred rokom, sa už priaznivci rapera nevedeli dočkať. No nič sa nekoná, aspoň nateraz. "S veľkým poľutovaním ho musím preložiť na budúci rok. Dôvod? Je pre mňa velmi dôležity a prelomový v mojej kariére. Tí čo ma sledujú od začiatku vedia, že do každého albumu dávam všetko a hlavne obrovskú produkciu, ktorá sa vždy snaži pozdvihnúť náš vývoj rapu, alebo šoubiznis. Táto smutná doba mi nedovolí realizovať naplno moje vízie," napísal Rytmus vysvetlenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Ako dodal, fanúšikovia neostanú úplne "na suchu". "V najbližšej dobe máme pre vás nachystané projekty s menšou produkciou, ale na sólo si počkajme. Ďakujem za pochopenie, s úctou váš Rytmo," nahodil až neobvykle seriózny tón, z ktorého je jasné, že ho to skutočne mrzí. No podľa reakcií je jasné, že o fanúšikov sa báť nemusí, všetci prejavili veľké pochopenie. Rytmus tak získal čas dotiahnuť album do dokonalosti, teda aspoň podľa jeho predstáv a fanúšikov rapu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie