Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara Rolins rozbehla nový biznis! Jej produkty majú krásny dizajn, ale tá SUMA!
Zdielať na
Hudba

Dara Rolins rozbehla nový biznis! Jej produkty majú krásny dizajn, ale tá SUMA!

Archívna reportáž

Tak ako ostatní umelci, ani speváčka Dara Rolins (47) v tomto období nekoncertuje kvôli opatreniam z dôvodu koronavírusu. Má tak čas venovať sa oblasti, ktorá vôbec nesúvisí so spevom. Ľudia ani v dobe koronavírusovej neprestali túžiť po nových veciach, eshopy fungujú naplno a šikovným obchodníkom, ktorí sa vedia naladiť na strunu potrieb zákazníkov, sa darí. Príležitosti sa chopila aj Dara.

Speváčka Dara Rolins rozbehla obchod s ponukou tovaru, ktorý by mohol zaujať jej verných obdivovateľov. Ponúka totiž niečo, čo súvisí úzko priamo s ňou. S marketingom má Dara bohaté skúsenosti. vždy vedela, ako sa prezentovať, aby zaujala verejnosť. V šoubiznise sa pohybuje od svojich detstva a mala vo svojej blízkosti aj také vzory ako bol Karel Gott s jeho špičkovým tímom. Vedela sa poučiť a možno práve preto patrí stále medzi najväčšie hviezdy v rámci Česka aj Slovenska.

Stala sa jednou z celebrít, ktoré udávajú trendy a je vzorom pre mnohé ženy rôzneho veku. Na jej životnej ceste chýbal už len krôčik, aby svoje meno spojila s niečím, čo charakterizuje ju a jej spôsob života. Možno ju podozrievať, že sa inšpirovala slávnou hollywoodskou hviezdou Gwynet Paltrow a sviečkou s vôňou jej vagíny, keď prednedávnom uviedla na trh vo svojom mene sviečku Lola za 500 českých korún. „Všetko, s čím prichádzam na trh, je rovnako ako hudba mojou súčasťou. Mojím cieľom je sprostredkovať ľuďom veci, ktoré ma vidia v mojom živote nosiť, jesť, používať,“ vyhlasuje sebavedome Dara.

Dara ide stále naplno, no vie si dopriať aj oddych:

​Blížia sa Vianoce, a tak je aj v Darinej ponuke čoraz viac produktov na predaj. Zaujala aj ponukou pre priaznivcov jogy. "Som pyšná na spoluprácu s odborníkmi z Floppy, vďaka ktorej môžem novo predstaviť svoje originálne jógamatky VERMI. Dúfam a verím, že sa budú páčiť, a čo hlavne, že budú všetkým milovníkom jogy k úžitku,“ propaguje ďalšiu novinku. Prípadní kupci si ale budú musieť značne načrieť do vrecka za túto cvičebnú pomôcku, ktorá sa dá bežne kúpiť už od 200 českých korún. Darin dizajnový kúsok stojí totiž desaťkrát viac.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Speváčka vysvetľuje, prečo ponúka práve podložku na cvičenie, inak známu aj ako karimatka: „Je to aj mojou láskou k joge a z toho plynúcou potrebou nájsť si primárne sama pre seba jogamatku, ktorá dokonale vyhovuje mojim potrebám. Či už materiálom, veľkosťou, alebo designom.“ Nie všetkých presvedčila. Jeden z komentárov znel: „No ja mám podložku za 200 Kč a absolútna spokojnosť. Primárny účel je zmäkčiť a zatepliť zem. Ale pokiaľ niekto nutne potrebuje podložku za dva litre, prosím. Do toho, nech sa má Dara dobre." Pre Daru nie sú iste takéto praktické ženy cieľovou skupinou. Vie, že byť "cool" nie je lacná záležitosť a chce, aby práve ňou ponúkané produkty oslovili tie najnáročnejšie ženy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie