Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prešpekulovaná exmanželka?! Zabarikádovala sa v spevákovej vile a tvrdí, že je smradľavý impotent!
Zdielať na
Hudba

Prešpekulovaná exmanželka?! Zabarikádovala sa v spevákovej vile a tvrdí, že je smradľavý impotent!

Archívne video

Ani sláva, ani peniaze nikomu lásku nezaručia. Možno v niektorých prípadoch práve naopak. Keď si Phil Collins (69) bral v roku 1999 s veľkou slávou za ženu Oriannu Cevey (46), netušil, ako neslávne kvôli nej dopadne. Táto ambiciózna kráska švajčiarsko-thajského pôvodu sa s Phillom zoznámila počas jeho turné vo Švajčiarsku v roku 1994 a už ho nepustila. Až do momentu, keď medzi nimi nastali nezhody a prišiel najdrahší rozvod v Británii.

Orianna Cevey bola treťou manželkou Phila Collinsa. Majú dvoch synov a po ich narodení sa Phil rozhodol venovať viac svojej rodine a kvôli nej odmietol aj svetové turné, za ktoré mohol zarobiť milióny. Napriek tomu sa kvôli osobným nezhodám v roku 2008 pár rozviedol. Orianna z manželstva odišla bohatšia o 25 miliónov britských libier, ktoré vysúdila. V Británii to bol vtedy najdrahší rozvod, píše portál Dail Mail.

Rozvodom však ich vzťah neskončil. Aj keď Orianna neskôr skúsila šťastie s istým bankárom, s ktorým má aj dieťa, opäť jej to nevyšlo. Rozviedli sa v roku 2017. Ešte pred rozvodom sa ale v roku 2015 dala prekvapivo opäť dokopy s Collinsom. On verejne deklaroval ako sa zmýlil, keď sa s ňou rozviedol a ona zrejme dobre vedela, prečo sa k nemu na jeho žiadosť spolu s deťmi vrátila. A láska to zrejme nebola, aj keď sa tak tvárila. Phil jej vraj totiž sľúbil, že ak sa k nemu nasťahuje do jeho mnohomiliónového sídla, dostane polovičný podiel z neho. A to bolo veľké lákadlo, ako sa teraz ukázalo.

Pripomeňte si jeden z mnohých Philových hitov:

Orianna má od leta nového, od 15 rokov mladšieho manžela a zdá sa, že Phila zrejme potrebuje už len kvôli peniazom. On ale odmieta jej požiadavku na polovicu jeho mnohomiliónového sídla, ako jej sľúbil, a tak sa v ňom zabarikádovala s novým manželom a so štyrmi bodygardami. Svojich nárokov sa nechce vzdať bez boja. A neštíti sa argumentovať nechutnosťami zo súkromného života stráveného posledné roky s Collinsom, hviezdou a legendou hudobného sveta.

Phil svoje súkromie, narozdiel od emxanželky, verejne nerieši:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Phil Collins (@officialphilcollins)

Bývala exmanželka tvrdí, že po operácii chrbta začal byť Collins čoraz viac deprimovaný, stiahnutý, urážlivý a závislý na antidepresívach a liekoch proti bolesti. Celé mesiace sa vraj nesprchoval a neumýval si zuby. „Smrdel tak hrozne, že sme spolu nemohli mať ani sex,“ cituje Ceveyovou server TMZ.com. „Sám si to uvedomoval, preto sa odmietal aj osobne stýkať s ľudmi. Stal sa z neho úplný pustovník,“ zaklincovala svoju výpoveď a pridala aj poslednú ranu - Phil je podľa nej impotentný. Speváka to poriadne vytočilo, jeho právnici zaútočili: „Je to sprostý pokus o zničenie jeho povesti“. Požadujú, aby Orianna dostala pokutu za ohováranie, ako aj neoprávnené obsadenie Philovho sídla. Podľa všetkého je isté, že to, čo tu hlavne smrdí, je vzájomný vzťah bývalých partnerov.

Súvisiace články

Najčítanejšie