Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vendula Pizingerová šokovala záberom z postele! Nebojí sa TAKTO nechať svoje mesačné bábo?!
Zdielať na

Vendula Pizingerová šokovala záberom z postele! Nebojí sa TAKTO nechať svoje mesačné bábo?!

Archívna reportáž

Presne mesiac oslávil v piatok trinásteho malý Josífek Pizinger. Jeho otec oslávil v ten istý deň 33 rokov a jeden mesiac, keďže syna "dostal" k narodeninám. U Pizingerovcov je to odvtedy veľmi monotematické - bábätko sa stalo stredom ich vesmíru, a nie je sa čomu diviť.

Azda v každej normálnej rodine je príchod bábätka na svet tou najradostnejšou udalosťou. Nasledujú týždne a mesiace zoznamovania sa a absolútnej lásky, ktorá obvykle prertvá už navždy. Inak to nie je ani v prípade 48-ročnej Venduly a 33-ročného Josefa, ktorí sa stali rodičmi malého chlapčeka, hoci to už asi ani sami nečakali. 

Odvtedy je Instagram prezidentky nadácie Kvapka nádeje pomerne monotematický. Svojho synčeka pred svetom neskrýva, práve naopak. Veľmi rada zdieľa svoju radosť z jeho existencia a milých každodenných momentov, no podelí sa aj s drobými trápeniami, ako napríklad problematickými prdíkmi, ako to už u bábätiek býva.

Najnovšou fotkou ale Vendula predsa len trochu prekvapila. Jednak priznala, že dvaja rodinní pitbulovia sú poriadne rozmaznaní, keďže zdieľajú posteľ so svojimi pánmi, ale ukázala aj poriadnu dávku odvahy. Veľkí a mocní psíci sa totiž o posteľ delia aj s maličkým Josefkom. "Ako si kto ustelie, tak si ľahne, alebo pitbulia láska nepozná hranice. Trošku ako v maringotke alebo v tanku," pridala Vendula popis k pohodovej fotke. 

Pochopiteľne fotka psov, ktoré patria medzi bojovné plemená a stoja za mnohými útokmi s tragickým koncom, vzbudila záujem. Prekvapivo, nikto neprišiel s kritikou, ani s "dobrými" radami, naopak. Drvivá väčšina ľudí sa nad krásnym záberom rozplývala a niektorí pridali aj osobnú skúsenosť s ich pitbulmi či stafordmi, ktorí sú rovnakí maznáčikovia, ako títo, patriaci Pizingerovcovm. Niet pochýb, že vedia, čo si môžu dovoliť a iste by svojho synčeka nikdy neohrozili. Snáď si to uvedomujú aj ich dvaja chlpáči.

Súvisiace články

Najčítanejšie