Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Otec Britney Spears napadol jej syna! Už TAKTO dlho s ním preto nekomunikuje!
Zdielať na
Hudba

Otec Britney Spears napadol jej syna! Už TAKTO dlho s ním preto nekomunikuje!

Archívna reportáž

Americká popová princezná neskorých 90. rokov to napriek bohatstvu, sláve a krásnemu zjavu nemala v živote veľmi jednoduché. Od útleho detstva zarezávala pred kamerami a na pódiách. Jej život bol v réžii rodičov, manažérov a hudobných producentov. No ani v dospelosti sa vplyvu cudzích, no najmä svojho otca nedokázala zbaviť, ten si ho totiž podkul aj právne.

Speváčka Britney Spears už rok bojuje o zmenu opatrovníctva, ktoré má v rukách jej otec Jamie už od roku 2008. Avšak kým s otcom napriek neblahej situácii ako tak dlhých 12 rokov spolupracovala, pred rokom nastal zlom. Podľa informácii magazínu People  Britney definitívne prerušila kontakt so svojím otcom po tom, čo mal v roku 2019 fyzicky napadnúť jedného z jej synov.

Britney so svojím otcom Jamiem nehovorí údajne už viac ako rok a jediná komunikácia prebieha na súde prostredníctvom právnikov. Môže za to konflikt medzi Jamiem a jej straším synom Seanom (15), ktorý vyústil až do trestného oznáme za fyzické napadnutie. To podal na Jamieho Spearsa bývalý manžel speváčky a otec jej dvoch synov, tanečník Kevin Federline. Ten vtedy na polícii vypovedal, že nazúrený Jamie počas škaredej hádky s vtedy 13-ročným Seanom rozbil dvere, čo spôsobilo tínedžerovi obrovský stres.

Otec speváčky skončil minulý rok vo vážnom stave v nemocnici, krátko na to začal boj speváčky o zmenu opatrovníka. Mnohí si myslia, že jeho hospitalizácia mala iba vyvolať ľútosť a zakryť fyzické napadnutie speváčkinho staršieho syna Seana:

"Od tej drámy, ktorá sa udiala medzi Seanom Prestonom a Jamiem nemala Britney so svojím otcom žiaden kontakt," prezradil zdroj pre spomínaný magazín. Podaním trestného oznámenia na Jamieho speváčka so svojím otcom odstrihla všetky formy komunikácie, okrem tej právnickej a začala boj o svoju slobodu. Aj keď nie je isté, či získa plnú svojprávnosť do svojich rúk, tím jej právnikov sa snaží aspoň o zmenu opatrovníka. Tí taktiež tvrdia, že Britney má z otca strach a kým ma kontrolu nad jej kariérou, odmieta ďalej koncertovať.

Britney Spears si v náročných časoch drží fyzickú a duševnú kondíciu aj pomocou športu. Nedávno zdieľala krátke video z boxerského sparingu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Uplynulý týždeň sa však Britney dočkala studenej sprchy v podobe verdiktu sudkyne, ktorá nevyhovela jej žiadosti o odstránenie Jamieho z opatrovníctva. Avšak dodala, že do budúcnosti ostáva otvorená tento prípad prehodnotiť.  "Britney má pocit, že jej otec absolútne nerešpektuje jej želania. Je to smutná situácia. Jamie mal vždy tendenciu zamietnuť požiadavky svojej dcéry bez akejkoľvek diskusie," povedal nemenovaný zdroj na margo vzťahu otca a slávnej dcéry. Jamieho majú v zuboch aj skalní fanúšikovia speváčky, ktorí sa zoskupili v hnutí s názvom Free Britney (Slobodu pre Britney). Podľa nich si z dcéry pomocou psychického nátlaku urobil zlatú baňu a obral ju nielen o možnosť rozhodovať o svojej kariére a financiách, ale aj o možnosť vychovávať svojich dvoch snov, ktoré má v plnej opatere jej bývalý manžel a otec detí, tanečník Kevin Federline.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie