Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak predsa ROZCHOD! Agáta týmto vyjadrením povedala všetko!
Zdielať na

Tak predsa ROZCHOD! Agáta týmto vyjadrením povedala všetko!

Archívna reportáž

Niekedy by človek tak veľmi chcel lásku, že príliš nepreberá a bezhlavo sa vrhá do vzťahov. Tie potom často nemajú dlhé trvanie a sklamanie je obrovské. Asi práve typ človeka s horúcou hlavou a otvoreným srdcom bude aj česká modelka a moderátorka, exmanželka Jakuba Prachařa, 35-ročná Agáta Hanychová.

Od rozchodu s Jakubom Prachařom prešiel už rok a pol. Počas tej doby nadviazal herec, spevák, hudobník a moderátor jeden vážnejší vzťah, no ten po pár mesiacoch stroskotal. Zato Agáta Hanychová ich stihla niekoľko. Len tých, ktorými sa verejne pochválila, bolo už zo štyri. Minulý čas, žiaľ, platí podľa všetkého aj na jej ostatný vzťah, ktorý sa javil veľmi nádejne.

S niektorými to bol len vzťah na dovolenku, s ďalším na pár týždňov a s tým posledným to bolo pár mesiacov. Z producenta Tomáša boli nadšení aj Agátiny priatelia, a totálne zamilovaná sa javila byť ešte prednedávnom aj ona. Napokon, zmenila kvôli nemu nielen štýl smerom k prirodzenosti, ale radikálne aj účes a farbu vlasov.

Preč sú už časy idylky s Jakubom Prachařom:

​Evidentne žiadna z týchto "povrchových" úprav nestačila na to, aby vzťah vydržal. To, o čom sa špekulovalo už pred pár dňami, teraz Agáta v podstate potrvdila. "Ty a ja navždy. Áno, tento chlap mi nikdy neublíži," napísala k fotke so synom Kryšpínom. Ďalšie jednoznačné "heslá" pribalila v hashtagoch - #singlegirl alebo #nachlapovuzkaslem.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Keďže by nepochybne nasledovala kopa komentárov a citlivých otázok, Agáta sa rozhodla zablokovať komentáre pod týmto príspevkom. Lásku k Tomášovi zverejnila predposledný júlový deň, no pár tvorili vraj už niekoľko týždňov predtým. V tom prípade ich láska vydržala len zhruba 5 mesiacov. V každom prípade je to od rozchodu s Jakubom "rekord" a niet pochýb, že Agátu rozchod mrzí, čo je citeľné aj z jej slov o "ublížení". Pritom ešte pred pár dňami mala Tomáša v instastorie, rozchod teda zrejme prišiel náhle. Možno sa rovnako náhle aj udobria, čo by zrejme Agáta svetu opäť zvestovala. A moťno príde do jej života niekto iný, možno konečne ten pravý, navždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie